TRAVEL AGENCY

Ohrid, Macedonia

Контакт

Доколку имате прашања ,предлози и критики можете слободно да не контактирате преку формуларот подолу.

 
 
 

ДООЕЛ „Вис Пој“ Охрид - Туристички и патнички центар ; Подружница бр.1: „Вис Пој“ Охрид - Туристички информативен центар

Адреса: „Бул. Туристичка“ бр. 50; Адреса на подружницата: ул. „Македонски Просветители“ бр. 7

Охрид, 6000, Македонија

 

ЕДБ: 5664926

Емаил: vispoj@t-home.mk


Location:
Контактирајте не на

+389 46 255 600; +389 72 255 600

Понeделник - Петок: 08 - 18 h
Сабота: 09 - 15 h
Недела: Closed

Побарај сместување

Повеќе опции

Интернет

Клима

Паркинг

Бања

Миленици

Појадок

Пушење

TV

Тераса

 

Временска прогноза за Охрид

Денес
9°C
Утре
22°C
Visa logo Visa logo master secure logo master card logo maestro logo casys logo