+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Ценовник

 

Хотел Услуга Цена за возрасен Минимум престој
St George Palace 4* ноќевање 12 2 ноќи
Friends 3* полупансион 17 3 ноќи
Perun Lodge 4* појадок 19 2 ноќи
Zara 4* се вклучено 26 2 ноќи
Gardenia 4* се вклучено 22 2 ноќи
Murite Club Hotel 4* се вклучено 26 2 ноќи
Riverside 4* се вклучено 28 2 ноќи
St Ivan Rilski Ski & Spa 4* полупансион 26 3 ноќи
Casa Karina 4* се вклучено 25 3 ноќи
Regnum 5* полупансион 44 2 ноќи
Lucky 5* појадок 33 2 ноќи
Kempinski Grand Arena 5* појадок 35 2 ноќи
Premier Mountine Resort 5* полупансион 39 2 ноќи

 

Сподели со пријателите: