+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 21
***
1
BB
превоз
3

Галерија

Ценовник

Adele Beach Hotel  3 * Adele ,Crete-Rethimno

  01.04.18-20.05.18 08.10.18-21.10.18 21.05.18-24.06.18 24.09.18-07.10.18 25.06.18-15.07.18 27.08.18-23.09.18 16.07.18-26.08.18
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН - ПОЛУПАНСИОН
двокреветна промо соба-поглед градина
2 возрасни 43 64 80 96
3 возрасни 58 86 108 128
2 возрасни+1дете(0-13) 43 64 80 96
двокреветна соба-поглед градина
1 возрасен 37 56 70 82
1 возрасен+1дете(0-13) 37 56 70 82
2 возрасни 49 70 89 106
3 возрасни 66 96 120 143
3 возрасни+1дете(0-13) 66 96 120 143
2 возрасни+1дете(0-13) 49 70 89 106
2 возрасни+2деца(0-6) 49 70 89 106
2 возрасни+2деца(7-13) 60 88 112 133
двокреветна супериор - страничен поглед на море
2 возрасни 55 80 99 115
3 возрасни 74 108 134 155
3 возрасни+1дете(0-13) 74 108 134 155
2 возрасни+1дете(0-13) 55 80 99 115
2 возрасни+2деца(0-6) 55 80 99 115
2 возрасни+2деца(7-13) 68 100 124 144

ВИС / Љ /13.01.18

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

Сподели со пријателите: