+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 17
***
1
BB
превоз
3

Галерија

Ценовник

Agrabella Hotel  3 * Hersonissos , Crete-Heraklion

  10.05.18-10.06.18 01.10.18-15.10.18 11.06.18-10.07.18 16.09.18-30.09.18 11.07.18-20.07.18 27.08.18-15.09.18 21.07.18-26.08.18
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
економска соба-поглед градина
2 возрасни 34 46 58 82
3 возрасни 46 62 78 110
2 возрасни+1дете(0-11) 34 46 58 82
двокреветна лукс
2 возрасни 63 75 87 110
3 возрасни 85 100 117 148
2 возрасни+1дете(2-11) 63 75 87 110
двокреветна супериор
2 возрасни 50 63 75 98
3 возрасни 68 85 100 133
2 возрасни+1дете(2-11) 50 63 75 98
фамилијарна супериор соба
2 возрасни 105 127 149 196
3 возрасни 105 127 149 196
3 возрасни+1дете(0-11) 105 127 149 196
3 возрасни+2деца(0-11) 105 127 149 196
2 возрасни+1дете(0-11) 105 127 149 196
4 возрасни 105 127 149 196
4 возрасни+1дете(0-11) 105 127 149 196
2 возрасни+2деца(0-11) 105 127 149 196
фамилијарна делукс соба
2 возрасни 127 149 173 217
3 возрасни 127 149 173 217
3 возрасни+1дете(0-11) 127 149 173 217
3 возрасни+2деца(0-11) 127 149 173 217
2 возрасни+1дете(0-11) 127 149 173 217
4 возрасни 127 149 173 217
4 возрасни+1дете(0-11) 127 149 173 217
2 возрасни+2деца(0-11) 127 149 173 217
фамилијарна делукс соба - поглед градина
2 возрасни 64 87 109 155
3 возрасни 64 87 109 155
3 возрасни+1дете(0-11) 64 87 109 155
2 возрасни+1дете(0-11) 64 87 109 155
4 возрасни 64 87 109 155
2 возрасни+2деца(0-11) 64 87 109 155
економска соба -поглед базен
2 возрасни 39 50 63 87
3 возрасни 53 68 85 117
2 возрасни+1дете(0-11) 39 50 63 87
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН - СЕ ВКЛУЧЕНО
економска соба -поглед градина
2 возрасни 73 84 96 119
3 возрасни 103 119 135 167
2 возрасни+1дете(2-11) 82 94 106 129
двокреветна лукс соба
2 возрасни 100 113 125 148
3 возрасни 142 157 174 206
2 возрасни+1дете(2-11) 110 123 134 158
двокреветна супериор
2 возрасни 89 100 113 136
3 возрасни 126 142 157 189
2 возрасни+1дете(2-11) 98 110 123 146
фамилијарна супериор соба
2 возрасни 143 165 187 234
3 возрасни 162 184 207 253
3 возрасни+1дете(2-11) 172 194 216 263
3 возрасни+2деца(2-11) 180 203 226 272
2 возрасни+1дете(2-11) 152 175 197 244
4 возрасни 180 203 226 272
4 возрасни+1дете(2-11) 190 213 235 282
2 возрасни+2деца(2-11) 162 184 207 253
фамилијарна делукс соба
2 возрасни 165 187 210 255
3 возрасни 184 207 229 275
3 возрасни+1дете(2-11) 194 216 238 284
3 возрасни+2деца(2-11) 203 226 248 294
2 возрасни+1дете(2-11) 175 197 219 265
4 возрасни 203 226 248 294
4 возрасни+1дете(2-11) 213 235 258 303
2 возрасни+2деца(2-11) 184 207 229 275
фамилијарна соба 
2 возрасни 102 125 147 193
3 возрасни 122 144 166 212
3 возрасни+1дете(2-11) 130 153 176 220
2 возрасни+1дете(2-11) 112 134 157 202
4 возрасни 140 163 185 230
2 возрасни+2деца(2-11) 122 144 166 212
економска соба-поглед базен
2 возрасни 77 89 100 125
3 возрасни 109 126 142 174
2 возрасни+1дете(2-11) 87 98 110 134

ВИС / Љ / 13.01.18

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

Сподели со пријателите: