+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
2

Ценовник

Програма на патувањето

ПРОГРАМА:

  • Поаѓање во  раните утрински часови , со попатни застанувања за одмор и  царинско – пасошки формалности. Планирано пристигнување во Тирана  околу попладневните часови.
  • Ручек во Тирана. Посета  на плоштадот “ Мајка Тереза “, организиран разглед  и прошетка на познатите  знаменитости , католичката црква, Етем Беј  Џамијата, Саат кулата, националниот музеј и  плоштадот “Скендер Бег”.
  • Сместување во хотел во Драч.  ВЕЧЕРА  и НОКЕВАЊЕ.

ПОЈАДОК во хотелот.  , разглед на стариот дел на  градот- приморскиот дел и тргнување  за Охрид

 

Забелешка

Во цената е вклучено:

*Организиран автобуски превоз на релација Охрид – Тирана -  Драч-Охрид .

* Хотелско сместување  во Драч на база  полу пансион ( вечера и појадок).

* Влезници за разгледите во Тирана.

* Влезниците за разгледите  во Драч.

* Ручек во Елбасан или Поградец.

* Туристички водич- пратител на групата.

* Организација на патувањето

Сподели со пријателите: