+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 318
*****
7
HB
превоз
1

Хотелот има пријатно окружување,располага со пространи соби, мини клуб за деца,луксузн спа центар,ресторани, барови и врвна услуга.

 

 

Галерија

Ценовник

Цена од 318 евра по лице

 

Во цената е вклучено

- Авионски превоз аеродром Солун - Крит - аеродром Солун

- Аеродромски такси

- трансфер аеродром - хотел - аеродорм

- хотелско сместување во двокреветна соба на база 7 полупансиони ( појадок и вечера )

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62,00  мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

vis/j

 

Ве молиме контактирајте не за  целосна калкулација со конкретни датуми на патување

Програма на патувањето

Minimum Stay Nights      1  1  1  1  1  1
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 26.04.19-26.05.19 27.05.19-30.06.19 01.07.19-28.08.19 29.08.19-12.09.19 13.09.19-25.09.19 26.09.19-14.10.19
Single Standard -  HB 1Ad 44 64 84 74 64 44
Double Standard -  HB 2Ad 54 80 107 89 80 54
Double Standard -  HB 2Ad+1ch(0-2) 54 80 107 89 80 54
Double Standard -  HB 2Ad+1ch(3-13) 54 80 107 89 80 54
Single Superior - Pool View HB 1Ad 59 85 112 89 85 59
Single Superior - Pool View HB 1Ad+1ch(0-2) 59 85 112 89 85 59
Single Superior - Pool View HB 1Ad+1ch(3-13) 59 85 112 89 85 59
Double Superior  - Pool View HB 2Ad 69 105 136 112 105 69
Double Superior  - Pool View HB 2Ad+1ad 94 142 184 150 142 94
Double Superior  - Pool View HB 2Ad+1ch(0-2) 69 105 136 112 105 69
Double Superior  - Pool View HB 2Ad+1ch(3-13) 69 105 136 112 105 69
Double Superior  - Pool View HB 2Ad+2ch(0-2) 69 105 136 112 105 69
Double Superior  - Pool View HB 2Ad+2ch(0-2)(3-13) 69 105 136 112 105 69
Double Superior  - Pool View HB 2Ad+2ch(3-13) 87 132 170 139 132 87
Single Standard -  FB 1Ad 56 76 96 86 76 56
Double Standard -  FB 2Ad 78 105 132 114 105 78
Double Standard -  FB 2Ad+1ch(0-2) 78 105 132 114 105 78
Double Standard -  FB 2Ad+1ch(3-13) 85 112 138 120 112 85
Single Superior - Pool View FB 1Ad 72 97 124 102 97 72
Single Superior - Pool View FB 1Ad+1ch(0-2) 72 97 124 102 97 72
Single Superior - Pool View FB 1Ad+1ch(3-13) 78 104 130 108 104 78
Double Superior  - Pool View FB 2Ad 94 129 160 136 129 94
Double Superior  - Pool View FB 2Ad+1ad 130 178 220 187 178 130
Double Superior  - Pool View FB 2Ad+1ch(0-2) 94 129 160 136 129 94
Double Superior  - Pool View FB 2Ad+1ch(3-13) 100 136 167 143 136 100
Double Superior  - Pool View FB 2Ad+2ch(0-2) 94 129 160 136 129 94
Double Superior  - Pool View FB 2Ad+2ch(0-2)(3-13) 100 136 167 143 136 100
Double Superior  - Pool View FB 2Ad+2ch(3-13) 124 168 207 176 168 124
Сподели со пријателите: