+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 21
***
1
BB
превоз
5

Галерија

Ценовник

Alia Beach Hotel  3 *  Hersonissos ,Crete-Heraklion

  05.05.18-31.05.18 01.06.18-30.06.18 01.07.18-31.08.18 01.09.18-30.09.18 01.10.18-21.10.18
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
двокреветна соба-поглед базен
2 возрасни 55 70 89 70 55
3 возрасни 74 96 120 96 74
2 возрасни+1дете(2-12) 68 88 112 88 68
суит - поглед море
2 возрасни 102 117 140 117 102
3 возрасни 136 158 190 158 136
3 возрасни+1дете(2-12) 162 187 225 187 162
3 возрасни+2деца(2-12) 187 217 260 217 187
2 возрасни+1дете(2-12) 126 147 176 147 126
4 возрасни 172 199 239 199 172
4 возрасни+1дете(2-12) 197 228 274 228 197
2 возрасни+2деца(2-12) 152 176 210 176 152
2 возрасни+3деца(2-12) 177 205 246 205 177
двокреветна соба-страничен поглед на море
2 возрасни 59 78 97 78 59
двокреветна стандардна соба
1 возрасен 29 46 62 46 29
2 возрасни 43 62 76 62 43
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН-ПОЛУПАНСИОН
двокреветна соба-поглед базен
2 возрасни 89 106 125 106 89
3 возрасни 126 148 173 148 126
2 возрасни+1дете(2-12) 112 133 156 133 112
суит - поглед море
2 возрасни 136 153 176 153 136
3 возрасни 189 210 243 210 189
3 возрасни+1дете(2-12) 223 249 286 249 223
3 возрасни+2деца(2-12) 257 287 330 287 257
2 возрасни+1дете(2-12) 170 190 219 190 170
4 возрасни 242 269 309 269 242
4 возрасни+1дете(2-12) 275 307 353 307 275
2 возрасни+2деца(2-12) 204 228 264 228 204
2 возрасни+3деца(2-12) 238 266 307 266 238
двокреветна соба-страничен поглед на море
2 возрасни 94 113 132 113 94
двокреветна стандардна соба
1 возрасен 46 64 79 64 46
2 возрасни 78 97 110 97 78

ВИС / Љ /13.01.18

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

Сподели со пријателите: