+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Авиобилети

НАЈПОВОЛНO !!!     ИЗБЕРЕТЕ ДЕСТИНАЦИЈА...

Европа и Медитеран

Северна Америка

Австралија и Нов Зеланд

Азија

Јужна Америка

Африка

 


Само еден чекор до  најповолен авиобилет !

Зачекорете кон ВИС ПОЈ !!!

 

Сон на секој патник е да го организира своето патување, да не биде заморно, да биде кратко и со најповолни цени.

Со користење на услугите на Вис Пој, дирекно пристапувате кон најповолен начин за организирање на Вашето патување.

Резервација на авионските билети не се наплаќа и не е неопходно да имате кредитна картичка. Ги нудиме најповолните цени, најквалитетните авиокомпании и секако достава на авиобилетот на ваша адреса.

Заштедете го Вашето драгоцено време

Ваш Вис Пој
 

 

Најповолни летови за Европа со Low Cost компании, дирекно од Охрид и Скопје до Цирих, Амстердам, Брисел,  и од Скопје до Ајндховен, Базел, Венеција, Гетеборг, Дортмунд, Келн, Лондон, Меминген, Милано, Париз, Стокхолм, Франкфурт, Берлин, Дизелдорф и други дестинации.

 


 

АЕРОДРОМ АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ - СКОПЈЕ


          ПОЛЕТУВАЊА - ДНЕВНА ЛИСТА (Аеродром Скопје)


          СЛЕТУВАЊА - ДНЕВНА ЛИСТА (Аеродром Скопје)


 

       РЕД НА ЛЕТАЊЕ ЛЕТО `15 (Аеродром Скопје)