+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

АВИОБИЛЕТИ АЗИЈА

Цената на авионските билети зависи од повеќе фактори – сезона на патување, расположливост на слободни места,

еден правец или повратен авиобилет, возраст на патникот, рана резервација …

Со цел да ја добиеме најниската цена, контактирајте не за секое поединечно или групно патување.

 

Авиокартите може да се резервираат и купат

  • Телефонски на 046 / 255 600  или 072/ 255 600
  • Преку е- mail или  Facebook
  • Лично, во просториите на нашата агенција
  •  

Контактот со овластен туристички агент за продавање на авионски билети е многу поефтин и подобар начин за патување,

од разни понуди на интернет, најчесто неажурирани, кои не нудат никаква сигурност и може само да Ве збунат.

 

 

Како агенција членка на Меѓународната Асоцијација за воздушен транспорт – IATA, zа сите направени резервации и

реализирани авиобилети нудиме гаранција за 24 часовна поддршка за време на летовите.

 

Ваш ВИС ПОЈ

 

 

Сподели со пријателите:
Цената на авионските билети зависи од повеќе фактори – сезона на патување, расположливост на слободни места,

еден правец или повратен авиобилет, возраст на патникот, рана резервација …

Со цел да ја добиеме најниската цена, контактирајте не за секое поединечно или групно патување." data-share-imageurl="">