+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Бали е  најпознатата “ кралица ” на туризмот на Индонезија, кој е познат насекаде во светот. Покрај природните убавини, особено прекрасните плажи, Бали е исто така познат по уникатната и интересна култура. Туристичката индустрија на Бали е лоцирана во неговиот јужен дел и во неколку други области.

Главни туристички дестинации се  Kuta  и околните области како Legian и Seminyak, западните градови како Sanur,центарот како Ubud,  и на југ Jimbaran, Nusa Dua и  Pecatu.

Бали е комплетна туристичка  дестинација со многу интересни места: плажата Kuta , Tanah Lot Храмот, плажата  - Padang,  езерото Beratan Bedugul, Garuda Wisnu Kencana (GWK), плажата  Lovina со  Lumbanya Dolphin, Pura Besakih, Uluwatu, Munduk, Kintamani, Amed, Tulamben, Menjangan Island  и многу други. Бали истотака поседува и неколку туристижки центри кои се полни со едукација, како зоолошки градини, тродимензионални музеи, игралишта на вода ...

Посетете го Бали за незаборавна авантура...

Галерија

Ценовник

Цена за пакет аранжман

од 1295 еур , по лице

 

За подетални информации, контактирајте не. Ве очекуваме ...