+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 32
***
1
ALL
превоз

Галерија

Ценовник

Bomo Club Krini Beach  3+*  Sfakaki ,Crete-Rethimno

  06.05.18-26.05.18 01.10.18-13.10.18 27.05.18-16.06.18 16.09.18-30.09.18 17.06.18-14.07.18 26.08.18-15.09.18 15.07.18-25.08.18
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН- СЕ ВКЛУЧЕНО
двокреветна соба
1возрасен 63 82 103 126
1возрасен+1дете(3-12) 65 85 107 132
2 возрасни 65 85 107 132
фамилијарна соба
3 возрасни 105 138 174 214
3 возрасни+1дете(0-12) 105 138 174 214
2 возрасни+1дете(3-12) 78 103 129 158
4 возрасни 125 163 206 253
2 возрасни+2деца(0-12) 90 117 148 182
трокреветна супериор соба
2 возрасни 67 89 112 136
3 возрасни 90 120 150 184
2 возрасни+1дете(0-12) 67 89 112 136

 

ВИС / Љ / 12.01.18

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

 

Сподели со пријателите: