+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 489
*****
6
ALL
превоз

Лоциран е во Заливот Макади, на 35км. од Марината во Хургада и на 30км. од Аеродром, дирекно на приватна, песочна плажа. Изобилува со содржини како 8 базени, Центар за нуркање, продавници, супермаркет, базар…
Сите соби се декорирани со топли тонови, збогатени со богати драпери и со простор за седење. Опремени се со ТВ со рамен екран и мини бар.

Галерија

Ценовник

Ве молиме контактирајте не за целосна калкулација со конкретни датуми на патување  . . . 

Сподели со пријателите:
Лоциран е во Заливот Макади, на 35км. од Марината во Хургада и на 30км. од Аеродром, дирекно на приватна, песочна плажа. Изобилува со содржини како 8 базени, Центар за нуркање, продавници, супермаркет, базар…
Сите соби се декорирани со топли тонови, збогатени со богати драпери и со простор за седење." data-share-imageurl="">