+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 44
****
1
HB
превоз

Галерија

Ценовник

 

 
Cosmopolitan Hotel & Spa 4*-Paralia 
Минимум престој    3  3  5  5  5
Тип на сместување Максимум капацитет 27.04.18-05.05.18 14.10.18-31.10.18 06.05.18-19.05.18 23.09.18-13.10.18 20.05.18-30.06.18 09.09.18-22.09.18 01.07.18-14.07.18 21.08.18-08.09.18 15.07.18-20.08.18
ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА НА ДЕН СО ВКЛУЧЕНИ ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА 
Двокреветна соба со поглед на градината 2 возрасни 89 100 113 139 169
Двокреветна соба со поглед на градината 2 возрасни+1 дете (0-1) 89 100 113 139 169
Фамилијарна соба со поглед на градината 2 возрасни 92 104 119 144 175
Фамилијарна соба со поглед на градината 3 возрасни 123 139 162 194 235
Фамилијарна соба со поглед на градината 3 возрасни+1 дете(0-1) 123 139 162 194 235
Фамилијарна соба со поглед на градината 3 возрасни+1 дете(2-11) 146 165 192 229 278
Фамилијарна соба со поглед на градината 2 возрасни+1 дете(0-1) 92 104 119 144 175
Фамилијарна соба со поглед на градината 2 возрасни+1 дете(2-11) 114 129 149 179 218
Фамилијарна соба со поглед на градината 2 возрасни+2 деца(0-1) 92 104 119 144 175
Фамилијарна соба со поглед на градината 2 возрасни+2 деца(0-1)(2-11) 114 129 149 179 218
Фамилијарна соба со поглед на градината 2 возрасни+2 деца(2-11) 136 155 179 215 262
Еднокреветна соба 1 возрасен 55 64 73 102 134
Еднокреветна соба 1 возрасен+1 дете(0-1) 55 64 73 102 134
Двокреветна соба со поглед на море 2 возрасни 96 119 134 153 177
Двокреветна соба со поглед на море 2 возрасни+1 дете(0-1) 96 119 134 153 177
Фамилијарна соба со поглед на море 2 возрасни 98 119 144 163 184
Фамилијарна соба со поглед на море 3 возрасни 133 162 194 219 248
Фамилијарна соба со поглед на море 3 возрасни+1 дете(0-1) 133 162 194 219 248
Фамилијарна соба со поглед на море 3 возрасни +1 дете(2-11) 157 192 229 259 294
Фамилијарна соба со поглед на море 2 возрасни+1 дете(0-1) 98 119 144 163 184
Фамилијарна соба со поглед на море 2 возрасни+1 дете(2-11) 123 149 179 203 229
Фамилијарна соба со поглед на море 2 возрасни+2 деца(0-1) 98 119 144 163 184
Фамилијарна соба со поглед на море 2 возрасни+2 деца(0-1)(2-11) 123 149 179 203 229
Фамилијарна соба со поглед на море 2 возрасни+2 деца(2-11) 147 179 215 244 276
Двокреветна економи соба без тераса 2 возрасни 73 84 96 113 148
Двокреветна економи соба без тераса 3 возрасни 97 114 129 152 200
Двокреветна економи соба без тераса 3 возрасни+1 дете(0-11) 97 114 129 152 200
Двокреветна економи соба без тераса 2 возрасни+1 дете(0-1) 73 84 96 113 148
Двокреветна економи соба без тераса 2 возрасни+2 деца(0-1)(2-11) 73 84 96 113 148
Двокреветна економи соба без тераса 2 возрасни+2 деца(2-11) 90 105 119 140 185

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

 

vis/j

Сподели со пријателите: