+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Галерија

Ценовник

Брод Распоред Дата Пристаниште Број на ноќевања од ЕУР Пристанишни такси
VICTORIA Италија,Балеари,Шпанија 05/08/18 Savona 7 649 150
Италија,Балеари,Шпанија 12/08/18 Savona 7 649 150
Италија,Балеари,Шпанија 19/08/18 Savona 7 649 150
Италија,Балеари,Шпанија 26/08/18 Savona 7 549 150
FASCINOSA Италија,Балеари,Шпанија 05/08/18 Savona 7 699 150
Италија,Балеари,Шпанија 12/08/18 Savona 7 729 150
Италија,Балеари,Шпанија 19/08/18 Savona 7 679 150
Италија,Балеари,Шпанија 26/08/18 Savona 7 639 150
DIADEMA Италија,Франција,Шпанија,Балеари 04/08/18 Savona 7 729 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 11/08/18 Savona 7 729 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 18/08/18 Savona 7 699 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 25/08/18 Savona 7 669 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 03/08/18 Civitavecchia 7 809 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 10/08/18 Civitavecchia 7 839 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 17/08/18 Civitavecchia 7 759 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 24/08/18 Civitavecchia 7 669 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеари 31/08/18 Civitavecchia 7 579 150
LUMINOSA Италија,Грција 04/08/18 Venecija 7 929 150
Италија,Грција 11/08/18 Venecija 7 929 150
Италија,Грција 18/08/18 Venecija 7 889 150
Италија,Грција 25/08/18 Venecija 7 839 150
DELIZIOSA Италија,Грција,Хрватска 05/08/18 Venecija 7 1179 150
Италија,Грција,Хрватска 12/08/18 Venecija 7 1179 150
Италија,Грција,Хрватска 19/08/18 Venecija 7 1079 150
Италија,Грција,Хрватска 26/08/18 Venecija 7 1009 150
NEORIVIERA Италија,Грција 04/08/18 Bari 7 969 150
Италија,Грција 11/08/18 Bari 7 969 150
Италија,Грција 18/08/18 Bari 7 969 150
Италија,Грција 25/08/18 Bari 7 599 150

 

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.
За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.
За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.
vis/j