+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Ценовник

Брод Распоред Датум Пристаниште Број на ноќевања од ЕУР Пристанишни такси
VICTORIA  Италија,Балеарски Острови,Шпанија 02/09/18 Savona 7 499 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија 09/09/18 Savona 7 409 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија 16/09/18 Savona 7 459 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија 23/09/18 Savona 7 569 150
FASCINOSA Италија,Балеарски Острови,Шпанија 02/09/18 Savona 7 579 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија 09/09/18 Savona 7 529 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија 16/09/18 Savona 7 479 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија 23/09/18 Savona 7 519 150
Италија,Малта,Шпанија,Франција 30/09/18 Savona 7 499 150
MAGICA Италија,Балеарски Острови,Шпанија,Франција 15/09/18 Savona 7 349 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија,Франција 22/09/18 Savona 7 349 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија,Франција 29/09/18 Savona 7 429 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија,Франција 17/09/18 Civitavecchia 7 469 150
Италија,Балеарски Острови,Шпанија,Франција 24/09/18 Civitavecchia 7 419 150
PACIFICA Италија,Франција,Канарски Острови,Мадеира,Шпанија 14/09/19 Savona 11 729 170
Италија,Франција,Канарски Острови,Мадеира,Шпанија 25/09/18 Savona 11 549 170
Италија,Франција,Канарски Острови,Мадеира,Шпанија 24/09/18
 
 
Civitavecchia
 
11 959 170
DIADEMA Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 01/09/18 Savona 7 599 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 08/09/18 Savona 7 579 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 15/09/18 Savona 7 499 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 22/09/18 Savona 7 519 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 29/09/18 Savona 7 449 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 07/09/18 Civitavecchia 7 719 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 14/09/18 Civitavecchia 7 519 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 21/09/18 Civitavecchia 7 519 150
Италија,Франција,Шпанија,Балеарски Острови 28/09/18 Civitavecchia 7 469 150
LUMINOSA Италија,Грција 01/09/18 Venecija 7 929 150
Италија,Грција 08/09/18 Venecija 7 799 150
Италија,Грција 15/09/18 Venecija 7 849 150
Италија,Грција 22/09/18 Venecija 7 1029 150
Италија,Грција 29/09/18 Venecija 7 1059 150
DELIZIOSA Италија,Грција,Хрватска  02/09/18 Venecija 7 1209 150
Италија,Грција,Хрватска 09/09/18 Venecija 7 789 150
Италија,Грција,Хрватска 16/09/18 Venecija 7 1049 150
Италија,Грција,Хрватска 23/09/18 Venecija 7 1079 150
Италија,Грција,Хрватска 30/09/18 Venecija 7 1009 150
MEDITERRANEA Италија,Шпанија,Балераски Острови,Франција 21/09/18 Savona 5 271 150
Италија,Шпанија,Балеарски Острови,Франција 26/09/18 Savona 5 271 150
NEORIVIERA Италија,Грција 01/09/18 Bari 7 569 150
Италија,Грција 08/09/18 Bari 7 569 150
Италија,Грција 15/09/18 Bari 7 429 150
Италија,Грција 22/09/18 Bari 7 429 150
FAVOLOSA Италија,Франција,Шпанија,Португалија 22/09/18 Savona 10 639 160

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.
За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.
За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.
vis/j 

 

Сподели со пријателите: