+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 41
*****
1
HB
превоз

Галерија

Ценовник

до 40% попуст за резервација направена до 30.04.2019

Минимум престој  3  3  5  5  3
Максимум капацитет 12.04.19-22.05.19 23.05.19-10.06.19 18.09.19-30.09.19 11.06.19-11.07.19 28.08.19-17.09.19 12.07.19-27.08.19 01.10.19-31.10.19
Цена по соба на ден со вклучени појадок и вечера
Двокреветна класик соба со поглед на копно
2 возрасни +1 дете(0-5) 93 113 162 199 88
2 возрасни +1 дете(6-11) 116 140 202 248 110
Двокреветна супериор соба со поглед на копно
2 возрасни + 1 дете (0-5) 130 152 187 225 125
3 возрасни +1 детеѓ(0-5) 176 205 253 303 167
3 возрасни +1 дете(6-11) 208 243 298 359 198
2возрасни+2 деца(0-5)(6-11) 163 189 234 280 155
2 возрасни +2 деца(6-11) 195 227 280 337 186
Фамилијарен апартман за минимум 4 лица со поглед на планина
3 возрасни +1 дете(0-5) 237 280 346 419 225
3 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 282 333 410 497 267
3 возрасни +2 деца(6-11) 325 385 475 574 308
4 возрасни +1 дете(0-5) 298 354 436 527 284
4 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 343 405 500 605 325
4 возрасни +2 деца(6-11) 386 457 564 683 366
2 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 219 260 320 388 208
2 возрасни +3 деца(0-5)(6-11)(6-11) 264 312 385 466 250
2 возрасни +3 деца(6-11) 307 364 448 543 292
Еднокреветна соба
1 возрасен +1 дете(0-5) 79 96 135 169 76
Двокреветна промо соба
2 возрасни +1 дете(0-5) 83 97 145 177 78
2 возрасни +1 дете(6-11) 103 122 180 222 98
Двокреветна класик соба со поглед на базен/море
2 возрасни +1 дете(0-5) 97 126 180 206 93
2 возрасни +1 дете(6-11) 122 157 225 257 116
Двокреветна супериор соба со поглед на базен/море
2 возрасни + 1 дете (0-5) 138 159 196 239 132
3 возрасни +1 дете(0-5) 186 214 265 323 177
3 возрасни +1 дете(6-11) 219 254 314 382 209
2 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 172 198 245 298 164
2 возрасни +2 деца(6-11) 206 238 294 358 196
Претседателски апартман со поглед на базен/море
2 возрасни + 1 дете (0-5) 233 308 387 495 220
3 возрасни +1 дете(0-5) 313 416 523 667 298
3 возрасни +1 дете(6-11) 370 493 618 792 353
2 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 290 385 484 618 276
2 возрасни +2 деца(6-11) 348 463 580 742 330
Делукс бунгалов со поглед на базен 
2 возрасни +1 дете(0-5) 192 259 322 412 184
2 возрасни +1 дете(6-11) 239 324 403 515 229
Двокреветен бунгалов-прва линија море
2 возрасни  106 136 208 232 99
Фамилијарен апартман за минимум 4 лица со поглед на море
3 возрасни +1 дете(0-5) 244 289 362 428 234
3 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 288 343 428 507 277
3 возрасни +2 деца(6-11) 333 396 495 586 320
4 возрасни +1 дете(0-5) 306 364 455 539 295
4 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 352 417 522 618 338
4 возрасни +2 деца(6-11) 396 470 588 697 382
2 возрасни +2 деца(0-5)(6-11) 225 267 335 397 217
2 возрасни +3 деца(0-5)(6-11)(6-11) 270 320 402 476 260
2 возрасни +3 деца(6-11) 315 374 468 555 304

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

vis/j

Сподели со пријателите: