+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 22
***
1
ALL
превоз
1

Галерија

Ценовник

Eden Rock Hotel  3+* Ierapetra, Crete-Lassithi

  01.04.18-15.05.18 03.10.18-07.11.18 01.04.18-15.05.18 03.10.18-07.11.18 16.05.18-12.06.18 12.09.18-02.10.18 16.05.18-12.06.18 12.09.18-02.10.18 13.06.18-14.07.18 26.08.18-11.09.18 13.06.18-14.07.18 26.08.18-11.09.18 15.07.18-25.08.18 15.07.18-25.08.18
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
двокреветна соба-поглед на планина
1 возрасен 34 30 40 37 48 45 58 55
2 возрасни 44 37 58 50 67 60 82 75
3 возрасни 57 47 76 67 89 79 108 98
2 возрасни+1дете(0-11) 44 37 58 50 67 60 82 75
двокреветна соба-поглед море
2 возрасни 56 48 70 63 79 73 94 87
3 возрасни 73 64 93 83 105 96 125 115
2 возрасни+1дете(0-11) 56 48 70 63 79 73 94 87
фамилијарна соба - поглед море
2 возрасни 67 60 79 73 87 79 100 94
3 возрасни 89 79 105 96 115 105 134 125
3 возрасни+1дете(0-11) 89 79 105 96 115 105 134 125
3 возрасни+2деца(0-11) 106 94 125 114 136 125 159 147
2 возрасни+1дете(0-11) 67 60 79 73 87 79 100 94
4 возрасни 110 98 130 118 143 130 167 155
4 возрасни+1дете(0-11) 110 98 130 118 143 130 167 155
2 возрасни+2деца(0-11) 84 75 99 90 108 99 126 117
2 возрасни+3деца(0-11) 100 90 118 108 129 118 150 140
суит - поглед море
2 возрасни 79 73 92 84 98 92 115 108
3 возрасни 105 96 122 112 130 122 154 144
2 возрасни+1дете(0-11) 79 73 92 84 98 92 115 108
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН - ПОЛУПАНСИОН
двокреветна соба-поглед на планина
1 возрасен 40 37 46 43 55 50 64 60
2 возрасни 56 48 70 63 79 73 94 87
3 возрасни 75 65 94 85 107 97 126 117
2 возрасни+1дете(0-11) 56 48 70 63 79 73 94 87
двокреветна соба-поглед море
2 возрасни 67 60 82 75 92 84 106 98
3 возрасни 90 82 110 100 123 114 143 133
2 возрасни+1дете(0-11) 67 60 82 75 92 84 106 98
фамилијарна соба - поглед море
2 возрасни 79 73 92 84 98 92 113 106
3 возрасни 107 97 123 114 133 123 152 143
3 возрасни+1дете(0-11) 107 97 123 114 133 123 152 143
3 возрасни+2деца(0-11) 126 115 146 134 157 146 179 168
2 возрасни+1дете(0-11) 79 73 92 84 98 92 113 106
4 возрасни 135 123 155 143 167 155 190 179
4 возрасни+1дете(0-11) 135 123 155 143 167 155 190 179
2 возрасни+2деца(0-11) 99 90 114 105 123 114 140 132
2 возрасни+3деца(0-11) 118 108 136 126 147 136 168 158
суит - поглед море
2 возрасни 92 84 104 96 110 104 127 119
3 возрасни 123 114 139 129 148 139 172 162
2 возрасни+1дете(0-11) 92 84 104 96 110 104 127 119
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН- СЕ ВКЛУЧЕНО
двокреветна соба-поглед планина
1 возрасен 70 66 76 73 84 80 94 90
2 возрасни 115 108 129 123 139 132 153 146
3 возрасни 164 155 184 174 196 186 215 206
2 возрасни+1дете(0-11) 115 108 129 123 139 132 153 146
двокреветна соба - поглед море
2 возрасни 127 119 142 134 150 144 165 158
3 возрасни 180 170 199 189 213 203 232 222
2 возрасни+1дете(0-11) 127 119 142 134 150 144 165 158
фамилијарна соба - поглед море
2 возрасни 139 132 150 144 158 150 173 165
3 возрасни 196 186 213 203 222 213 242 232
3 возрасни+1дете(0-11) 196 186 213 203 222 213 242 232
3 возрасни+2деца(0-11) 230 219 249 238 262 249 284 273
2 возрасни+1дете(0-11) 139 132 150 144 158 150 173 165
4 возрасни 254 242 274 262 286 274 309 298
4 возрасни+1дете(0-11) 254 242 274 262 286 274 309 298
2 возрасни+2деца(0-11) 174 165 188 179 197 188 215 206
2 возрасни+3деца(0-11) 208 197 226 215 236 226 258 247
суит - поглед море
2 возрасни 150 144 163 156 169 163 186 179
3 возрасни 213 203 228 218 238 228 260 250
2 возрасни+1дете(0-11) 150 144 163 156 169 163 186 179

ВИС/Љ/12.01.18

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

Сподели со пријателите: