+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 26
****
1
BB
превоз

Хотел Bologna се наоѓана 200 метри од плажа, располага со модрни соби со поглед на море и ресторан со прекрасна тераса во кој се служи Италјански  и морски специјалитети.

 

Галерија

Ценовник

Сместување 01.01-31.03.2018 01.04 - 15.06.2018 15.06 - 15.09.2018
15.09 - 31.12.2018
Цени по соба на ден со појадок 
Еднокреветна соба  41,00 47,00 52,00
Двокреветна соба 53,00 59,00 64,00
Трокреветна соба 66,00 71,00 77,00
Чртворокреветна соба  66,00 71,00 77,00

Доплата за полупансион 12 евра 

 

Сподели со пријателите:
Хотел Bologna се наоѓана 200 метри од плажа, располага со модрни соби со поглед на море и ресторан со прекрасна тераса во кој се служи Италјански  и морски специјалитети.

 

." data-share-imageurl="">