+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 23
****
1
BB
превоз

Хотелот се наоѓа во близина на центар и плажа, располага со приватен паркинг и бесплатен интернет.

 

Галерија

Ценовник

Сместување 01.10.2017-30.04.2018
 
01.05-30.06.2018 01.07-31.08.2018
01.09-30.09.2018
Цени по соба на ден со појадок 
Двокреветна 40,00 46,00 71,00
Двокреветна со балкон 46,00 51,00 77,00
Супериор со  страничен поглед на море  21,00 56,00 81,00
Супериор со поглед море  56,00 61,00 86,00
Супериор со целосен поглед море 61,00 66,00 92,00
Трокреветна 66,00 71,00 96,00
JUNIOR SUITE 71,00 77,00 102,00
FAMILY SUITE  81,00 92,00 143,00

 

 

Сподели со пријателите: