+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 28
****
1
BB
превоз
1

Хотелот се наоѓана 200 метри од центарот на градот и од морето.

 

Галерија

Ценовник

Сместување 15 Sep-15 Jun 16 Jun - 14 Sep
Цени по соба на ден со појадок 
Еднокреветна соба  51,00 57,00
Двокреветна соба  57,00 63,00
Двокреветна соба (брачен) 57,00 63,00
Трокреветна соба 68,00 74,00

Доплата за полупансион 15 евра 

 

Сподели со пријателите: