+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 18
****
1
BB
превоз

Лоциран е во центарот и во близина на море. Може да го посетите историскиот дел на градот, вклучуваќи и музеј и некои од шопинг центрите кои се во близина. 

 

Ценовник

Сместување  Цени за цела година
Цени по соба на ден со вклучен појадок 
Еднокреветна соба  30,00
Двокреветна соба 37,00
Трокреветна соба 49,00

Доплата за полупансион 14 евра

 

Сподели со пријателите:
Лоциран е во центарот и во близина на море. Може да го посетите историскиот дел на градот, вклучуваќи и музеј и некои од шопинг центрите кои се во близина. 

 

." data-share-imageurl="">