+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Вклучен во групацијата “ Најдобрите хотели во светот ”, овој ексклузивен хотел со 5 * е лоциран на популарната плажа Елиа во Миконос.

Еден од најубавите хотели во Миконос со прекрасен поглед на Егејското Море и сопствена песочна плажа, каде на гостите на располагање им се пешкири, освежителни пијалоци, удобни лежалки и чадори.

Собите се комфорни со уникатен дизајн и спектакуларен поглед, а некои поседуваат и приватен базен.

Хотелот поседува ресторан со прекрасен поглед на базенот и морето, каде се нуди богат појадок со медитерански вкусови,  исто така има можност и за порачки   a la carte.

Галерија

Ценовник

Royal Myconian Resort & Thalasso Spa / 5 stars (Deluxe) / Elia Beach / isl. Mykonos  
             
Сместување 01.05.18-08.05.18     01.10 18 - 21.10 18 09.05.18-17.05.18     17.09 18 - 30.09 18 18.05.18-14.06.18     10.09 18 - 16.09 18 15.06.18-28.06.18     03.09 18 - 09.09 18 29.06.18-26.07.18     27.08 18 - 02.09 18 27.07.18-26.08.18
Цените се дадени по соба, на ден, на база НОЖЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Двокреветна супериор соба
2возрасни 215 266 317 368 444 560
3возрасни 215 266 317 368 444 560
2возрасни+1дете(0-11) 215 266 317 368 444 560
2возрасни+2деца(0-3) 215 266 317 368 444 560
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 215 266 317 368 444 560
2возрасни+2деца(4-11) 215 266 317 368 444 560
Премиум соба
2возрасни 153 183 223 280 339 420
3возрасни 228 259 313 386 444 544
2возрасни+1дете(0-3) 153 183 223 280 339 420
2возрасни+1дете(4-11) 207 238 289 350 409 490
Мал апартман
2возрасни 317 368 419 503 607 876
3возрасни 317 368 419 503 607 876
2возрасни+1дете(0-11) 317 368 419 503 607 876
2возрасни+2деца(0-3) 317 368 419 503 607 876
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 317 368 419 503 607 876
2возрасни+2деца(4-11) 317 368 419 503 607 876
Двокреветна супериор соба - надворешно jakuzzi
2возрасни 278 343 386 450 537 677
3возрасни 278 343 386 450 537 677
2возрасни+1дете(0-11) 278 343 386 450 537 677
2возрасни+2деца(0-3) 278 343 386 450 537 677
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 278 343 386 450 537 677
2возрасни+2деца(4-11) 278 343 386 450 537 677
Премиум соба - надворешно jakuzzi
2возрасни 225 257 300 357 420 537
Апартман Executive - приватен базен
2возрасни 584 783 853 934 1226 1400
3возрасни 584 783 853 934 1226 1400
2возрасни+1дете(0-11) 584 783 853 934 1226 1400
2возрасни+2деца(0-3) 584 783 853 934 1226 1400
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 584 783 853 934 1226 1400
2возрасни+2деца(4-11) 584 783 853 934 1226 1400
Голем апартман Executive - приватен базен
2возрасни 700 934 1050 1517 2100 2684
3возрасни 700 934 1050 1517 2100 2684
2возрасни+1дете(0-11) 700 934 1050 1517 2100 2684
2возрасни+2деца(0-3) 700 934 1050 1517 2100 2684
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 700 934 1050 1517 2100 2684
2возрасни+2деца(4-11) 700 934 1050 1517 2100 2684
Кралски апартман - приватен базен
2возрасни 759 957 1109 1576 2217 2917
3возрасни 759 957 1109 1576 2217 2917
2возрасни+1дете(0-11) 759 957 1109 1576 2217 2917
2возрасни+2деца(0-3) 759 957 1109 1576 2217 2917
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 759 957 1109 1576 2217 2917
2возрасни+2деца(4-11) 759 957 1109 1576 2217 2917
 
Цени по соба на ден, на база - ПОЛУ ПАНСИОН
Двокреветна супериор
2возрасни 343 394 446 497 573 689
3возрасни 407 458 509 560 637 754
2возрасни+1дете(0-3) 343 394 446 497 573 689
2возрасни+1дете(4-11) 372 424 475 526 602 718
2возрасни+2деца(0-3) 343 394 446 497 573 689
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 372 424 475 526 602 718
2возрасни+2деца(4-11) 402 453 504 555 630 747
Премиум соба
2возрасни 280 312 350 409 467 549
3возрасни 420 452 505 578 637 736
2возрасни+1дете(0-3) 280 312 350 409 467 549
2возрасни+1дете(4-11) 365 395 447 508 567 648
Мал апартман
2возрасни 446 497 548 630 736 1004
3возрасни 509 560 613 695 800 1068
2возрасни+1дете(0-3) 446 497 548 630 736 1004
2возрасни+1дете(4-11) 475 526 577 660 765 1034
2возрасни+2деца(0-3) 446 497 548 630 736 1004
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 475 526 577 660 765 1034
2возрасни+2деца(4-11) 504 555 606 689 794 1063
Двокреветна супериор соба - надворешно Jakuzzi
2возрасни 407 472 514 578 666 806
3возрасни 472 535 578 643 730 870
2возрасни+1дете(0-3) 407 472 514 578 666 806
2возрасни+1дете(4-11) 436 500 544 607 695 835
2возрасни+2деца(0-3) 407 472 514 578 666 806
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 436 500 544 607 695 835
2возрасни+2деца(4-11) 465 529 573 637 724 864
Премиум соба - надворешно Jakuzzi
2возрасни 354 386 429 485 549 666
Апартман Executive - приватен базен
2возрасни 713 910 980 1063 1354 1529
3возрасни 777 975 1045 1127 1418 1594
2Ad+1ch(0-3) 713 910 980 1063 1354 1529
2возрасни+1дете(4-11) 742 940 1010 1092 1384 1558
2возрасни+2деца(0-3) 713 910 980 1063 1354 1529
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 742 940 1010 1092 1384 1558
2возрасни+2деца(4-11) 770 969 1039 1120 1413 1587
Голем апартман Executive - приватен базен
2возрасни 829 1063 1179 1646 2229 2813
3возрасни 894 1127 1244 1710 2294 2877
2возрасни+1дете(0-3) 829 1063 1179 1646 2229 2813
2возрасни+1дете(4-11) 858 1092 1208 1675 2258 2842
2возрасни+2деца(0-3) 829 1063 1179 1646 2229 2813
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 858 1092 1208 1675 2258 2842
2возрасни+2деца(4-11) 887 1120 1237 1704 2287 2870
Кралски апартман - приватен базен
2возрасни 887 1086 1237 1704 2346 3046
3возрасни 952 1150 1302 1768 2410 3110
2возрасни+1дете(0-3) 887 1086 1237 1704 2346 3046
2возрасни+1дете(4-11) 917 1115 1267 1734 2375 3075
2возрасни+2деца(0-3) 887 1086 1237 1704 2346 3046
2возрасни+2деца(0-3)(4-11) 917 1115 1267 1734 2375 3075
2возрасни+2деца(4-11) 946 1144 1296 1763 2404 3104
Минимум престој  1  1  1  1  1  1

 

b.f. / 04.01 18

 

Сподели со пријателите: