+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 30
***
1
BB
превоз

Во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола.
СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со минерална вода 75 ° С од  природен извор.
Минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација.
Хотелот има 63 двокреветни соби, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани.

Располага со:

СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес;
Безжичен интернет;Снек бар,Пиано бар,Основен ресторан,Ресторан Плумари,Конференциска сала ,57 двокреветни, 21 еднокреветни соби.

Галерија

Ценовник

 

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ,,НЕДЕЛЕН СПА РЕЛАКС,,

 Цените се за СОБА за 1 полупансион

сместување 1 возрасен  1 возрасен+ дете
(до 12 г.)
2 возрасен 2 возрасни+ дете
(до 4 г.)
2 возрасни+ дете
(до 4-12 г.)
двокреветна стандард 45 51 60 60 68
двокреветна класик 55 69 81 81 91

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
1 ноќевање со појадок;1 вечера на сет мени;Шише локално вино во собата при пристигнувањето;
Бесплатна употреба на СПА центарот: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес; бесплатен интернет;
Туристичка такса и ДДВ.

ДВОДНЕВЕН ПАКЕТ,,CITY BREAK,,

Цените се за СОБА за 2 ноќевања со појадок

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасни

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 76 87 101 101 117 х
двокреветна класик 97 112 132 132 152 х
студио 194 194 194 194 194 194
 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок;Бесплатна употреба на СПА центар со затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања,
солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

ДВОДНЕВЕН СПА ПАКЕТ СО ВЕЧЕРА ,,CITY BREAK PLUS,,

Цените се за СОБА за 2 ноќевања -полупансион

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасен

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 110 135 159 159 189 x
двокреветна класик 126 174 205 205 240 x

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок и вечера;1 класична масажа (еднаш за време на престојот);Бесплатна употреба на СПА центар со затворен                                                                                                                                                                                          базен со минерална вода, сауна, римска бања,солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

ТРОДНЕВЕН ПАКЕТ ,,FRESH SPRING,,

Цените се за СОБА за 3 ноќевања со појадок

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасен

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 106 104 123 123 146 х
двокреветна класик 137 130 153 153 184 х

студио

269 269 269 269 269 269

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок;Бесплатна употреба на СПА центар со затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања,
солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ,,RELAX,,

Цените се за СОБА за 5 ноќевања со појадок

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасен

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 139 169 199 199 237 х
двокреветна класик 178 207 244 244 295 х

студио

409 409 409 409 409 409

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
5 ноќевања со појадок;Бесплатна употреба на СПА центар со затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања,
солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ,,SPA & ACTIVE,,

Цените се за СОБА за 7 ноќевања со појадок

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасен

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 174 211 248 248 302 х
двокреветна класик 223 259 305 305 376 х

студио

501 501 501 501 501 501

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
7 ноќевања со појадок;Делумна масажа – еднаш за време на престојот;Бесплатна употреба на СПА центар со затворен базен                                                                                                                                                                                                     со минерална вода, сауна, римска бања,солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

ДЕСЕТДНЕВЕН ПАКЕТ,,WELLNESS,,

Цените се за СОБА за 10 ноќевања со појадок

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасен

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 244 283 334 334 409 х
двокреветна класик 302 339 399 399 501 х

студио

716 716 716 716 716 716

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
10 ноќевања со појадок;Делумна масажа – еднаш за време на престојот;Бесплатна употреба на СПА центар со затворен базен                                                                                                                                                                                                   со минерална вода, сауна, римска бања,солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

ЧЕТИРИНАЕСЕТДНЕВЕН ПАКЕТ,,VITAL,,

Цените се за СОБА за 14 ноќевања со појадок

сместување 1 возрасен

1 возрасен+

дете(до 12 г.)

2 возрасен

2 возрасни+

дете(до 4 г.)

2 возрасни+

дете(до 4-12 г.)

3 возрасни
двокреветна стандард 280 353 416 416 523 х
двокреветна класик 394 457 537 537 680 х

студио

859 859 859 859 859 859

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
14 ноќевања со појадок;Делумна масажа – еднаш за време на престојот;Бесплатна употреба на СПА центар со затворен базен                                                                                                                                                                                                  со минерална вода, сауна, римска бања,солна соба и фитнес;Бесплатен интернет; паркинг;туристичка такса и ДДВ.

Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….
Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

 

Сподели со пријателите: