+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 28
***
1
BB
превоз

Галерија

Ценовник

 

Минимален број на ноќевања 1 1 1 1
Капацитет 15.04.20-10.06.20 21.09.20-15.10.20 11.06.20-30.06.20 01.09.20-20.09.20 01.07.20-21.07.20 25.08.20-31.08.20 22.07.20-24.08.20
Цените се дадени по соба на ден за услуга Ноќевање со појадок
Супериор Студио
2 возрасни 55 79 134 157
Апартман со две спални соби
2 возрасни 72 115 175 252
3 возрасни 72 115 175 252
3 возрасни + 1 дете(0-1) 72 115 175 252
3 возрасни + 1 дете(2-11) 72 115 175 252
2 возрасни + 1 дете(0-1) 72 115 175 252
2 возрасни + 1 дете(2-11) 72 115 175 252
4 возрасни 72 115 175 252
2 возрасни + 2 деца(0-1) 72 115 175 252
2 возрасни + 2 деца(0-1)(2-11) 72 115 175 252
2 возрасни + 2 деца(2-11) 72 115 175 252

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.
За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.
За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.
vis/s

Сподели со пријателите: