+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 39
***
1
BB
превоз

Галерија

Ценовник

 

 

 KANALI HOTEL 3* Preveza 

 

Минимум ноќевања  1  3  3  3  3
  01.04.20-30.06.20 01.07.20-19.07.20 20.07.20-31.08.20 01.09.20-05.09.20 06.09.20-31.10.20
Цени по соба на ден на база полупансион
Еднокреветна соба
1 Возрасен 69 80 96 80 69
Двокреветна соба
2 Возрасни 78 105 138 105 78
Фамилјарна соба
2 Возрасни+2деца(0-1) 116 140 163 140 116
2 Возрасни+2деца(0-1)(2-11) 116 140 163 140 116
2 Возрасни+2деца(2-11) 116 140 163 140 116
Трокреветна соба
3 Возрасни 95 126 156 126 95
2 Возрасни+1дете(0-1) 95 126 156 126 95
2 Возрасни+1дете(2-11) 95 126 156 126 95
Цени по соба на ден на база полнпансион
Еднокреветна соба
1 Возрасен 83 94 109 94 83
Двокреветна соба
2 Возрасни 105 132 165 132 105
Фамилјарна соба 
2 Возрасни+2деца(0-1) 143 167 189 167 143
2 Возрасни+2деца(0-1)(2-11) 152 176 198 176 152
2 Возрасни+2деца(2-11) 160 185 207 185 160
Трокреветна соба
3 Возрасни 135 166 196 166 135
2 Возрасни+1дете(0-1) 122 153 183 153 122
2 Возрасни+1дете(2-11) 130 162 192 162 130

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.
За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.
За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

и.д

 

 

Сподели со пријателите: