+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 28
***
1
HB
превоз
5

Хотел "Kassandra Mare" се наога 50 м. од плажа на место опколено со борови на Касандра , помрѓу Nea Mudanja i Nea Potidea. Сите соби во хотелот имаат клима уреди, , телефон, сателитска тв. . Стандардните соби се околу 20 м 2. Хотелот располага со ресторан , бар, , отворен базен. мини маркет, продавница на сувенири, базен за деца, амбуланта , менувачница , сите спортски терени , спа, сауна, амам теретана ......

Галерија

Ценовник

 

 

Минимум престој

 1  3  3  3  3
Максимум капацитет 05.05.19-31.05.19 25.09.19-16.10.19 01.06.19-20.06.19 01.09.19-24.09.19 21.06.19-25.07.19 26.07.19-20.08.19 21.08.19-31.08.19
Цена по соба на ден со вклучени појадок и вечера 
Двокреветна делуск соба со поглед на градина
2 возрасни 89 123 156 212 156
Апартман
2 возрасни + 1 дете(0-11) 100 134 167 245 167
3 возрасни +1 дете(0-11) 136 180 226 330 226
2 возрасни +2 деца(8-11) 126 167 209 306 209
Двокреветна делукс соба со поглед на море
2 возрасни 100 134 189 245 189
Еднокреветна стандардна соба
1 возрасен 39 62 78 95 78
Двокреветна стандардна соба
2 возрасни +1 дете (0-11) 56 65 83 100 83
3 возрасни  76 88 112 136 112
2 возрасни +2 деца(0-11) 70 82 104 126 104
Двокреветна супериор соба 
2 возрасни +1 дете (0-11) 67 83 94 112 94
3 возрасни +1 дете(0-11) 90 112 127 150 127
2 возрасни +2 деца (8-11) 84 104 117 139 117
Цена по соба на ден со се вклучено
Двокреветна делукс соба со поглед на градина
2 возрасни  116 149 183 238 183
Апартман
2 возрасни  127 160 194 272 194
3 возрасни  176 220 266 370 266
3 возрасни +1 дете(0-11) 189 234 279 384 279
2 возрасни +1 дете(0-11) 140 174 207 285 207
2 возрасни +2 деца(0-11) 179 220 263 359 263
Двокреветна делукс соба со поглед на море
2 возрасни  127 160 216 272 216
1 возрасен 53 75 92 108 92
Двокреветна стандардна соба
2 возрасни 83 92 109 127 109
3 возрасни 116 128 152 176 152
2 возрасни +1 дете(0-11) 96 105 123 140 123
2 возрасни +2 деца(8-11) 124 135 157 179 157
Двокреветна супериор соба 
2 возрасни  94 109 120 138 120
3 возрасни  130 152 167 190 167
3 возрасни +1 дете (0-11) 144 165 180 204 180
2 возрасни +1 дете (0-11) 107 123 134 152 134
2 возрасни +2 деца(8-11) 137 157 170 193 170

 

Цените се дадени во евра. Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции, за дадениот хотел, пратете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски. За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.

 

vis/j

 

Сподели со пријателите:
Хотел "Kassandra Mare" се наога 50 м. од плажа на место опколено со борови на Касандра , помрѓу Nea Mudanja i Nea Potidea. Сите соби во хотелот имаат клима уреди, , телефон, сателитска тв. . Стандардните соби се околу 20 м 2." data-share-imageurl="">