+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Албанија

Албанија е мала, Медитеранска замја, со недопрена природа и мистична култура, кои во комбинација создаваат голема инспирација на бројни туристи, од сите креави на светот.  Албанија нуди можност за уживање на топли  и чисти плажи или планинарење на авантуристички патеки во планинските предели. Големата гостопримливост и ниските цени, се привлечни и лесно достапни за гости од сите категории. Плажите се распространети на Јадранско и Јонско море со што нуди различен избор на плажарски активности.

Албанија е поволна за семеен одмор, викенд туристи и сите посетители кои сакаат да уживаат во мирно и релаксирано окружување.

Поради тоа, бележи голема експанзија во развој на туризмот, во последните години.   

Pages

****
1
BB
превоз
од 26
****
1
BB
превоз
од 22
***
1
RO
превоз
од 21
***
1
BB
превоз
од 18
***
1
RO
превоз
од 18
***
1
BB
превоз
од 27
***
1
BB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 16
***
1
BB
превоз
од 21
***
1
BB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 13
1
RO
превоз
од 30
1
RO
превоз
од 30
1
RO
превоз
од 21
1
RO
превоз
од 30
****
1
BB
превоз
од 17
***
1
BB
превоз
од 14
***
1
BB
превоз
од 15
***
1
BB
превоз
**
1
BB
превоз
од 12