+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Црна Гора

Црна Гора - бисерот на медитеранот е посебна по многу нешта . Сместена на југот од Јадраснското море  иако мала , но како ретко која дестинација каде може да се пронајде толку природно богатство , убавина, бистри езера, брзи реки, прекрасни планини. Море ,езера, канјони овозможуваат да се пронајде најдобар и квалитетен одмор . Во еден ден радозналиот турист може да си дозволи кафенце на прекрасна плажа, ручек на Скадарско езеро, вечера покрај огниште  во подножјето на Дурмитор. По сите одлики Црна Гора е дестинација која може многу да пружи .

Pages

***
1
HB
превоз
од 20
1
RO
превоз
од 27
1
RO
превоз
од 31
1
BB
превоз
од 40
1
RO
превоз
од 72
1
RO
превоз
од 36
1
BB
превоз
од 52
1
HB
превоз
од 40
1
HB
превоз
од 47
1
HB
превоз
од 106
1
RO
превоз
од 44
1
RO
превоз
од 63
1
RO
превоз
од 22
1
RO
превоз
од 21
1
RO
превоз
од 38
1
HB
превоз
од 25
****
1
RO
превоз
од 30
****
1
HB
превоз
од 42
****
1
BB
превоз
од 29
****
1
RO
превоз
од 47
****
1
BB
превоз
од 39
****
1
HB
превоз
од 52
****
7
HB
превоз
од 182
****
1
BB
превоз
од 60
****
1
BB
превоз
од 300
****
1
BB
превоз
од 90
***
1
BB
превоз
од 52
***
1
BB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 26
***
1
BB
превоз
од 21
***
1
HB
превоз
од 21
***
1
HB
превоз
од 33
***
1
HB
превоз
од 18
***
1
BB
превоз
***
1
BB
превоз
од 29
***
7
HB
превоз
од 208
***
1
HB
превоз
од 30
**
1
HB
превоз
од 23
**
1
HB
превоз
од 20