+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Касандра

Касандра е првиот или западниот крак на полуостровот Халкидики. Позната е како главна туристичка дестинација има наразвиена патна мрежа , богата е со безброј туристички комплекси , пристаништа -марини и многу туристички центри. Попознати туристички дестинации се  Hanioti, Polychrono, Kallithea и Áfitos, каде се живее во текот на целата година , но не заостануваат по популарност и сезонските летувалишта како : Nea Kalikratia, Sozopol, Nea Plagia, Nea Moudania , Potidea кои  се на самиот почеток на Касандра  a понатака се , Fourka ,,Kriopigi, Pefkohori, Polihrono,Posidi, , Siviri  , Nea Skioni и други. Касандра е најексплотираната туристичка дестинација од македонските туристи .

 

Pages

***
1
HB
превоз
од 26
****
1
BB
превоз
од 22
****
3
HB
превоз
од 39
***
1
ALL
превоз
од 30
*****
5
BB
превоз
од 158
*****
5
HB
превоз
од 75
*****
1
HB
превоз
од 65
*****
1
HB
превоз
од 42
****
1
BB
превоз
од 41
****
1
BB
превоз
од 52
****
3
HB
превоз
од 78
****
1
BB
превоз
од 29
****
1
BB
превоз
од 38
****
1
ALL
превоз
од 36
***
1
BB
превоз
од 27
***
1
RO
превоз
од 28
***
1
BB
превоз
од 20
***
1
BB
превоз
од 42
***
1
BB
превоз
од 23
***
1
ALL
превоз
од 36
***
1
HB
превоз
од 37
**
2
BB
превоз
од 20
**
1
BB
превоз
од 28