+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Пиерија

Областа Пиерија се наоѓа на северозападниот дел од континентална Грција . Од западната страна се наоѓа надалеку познатата планина Олимп, со најголемиот врв на Грција 2918 м надморска висина. Површината на Пиерија е 1516 км2  со над 134000 жители. Главен град е Катерини, а најпознати туристички места се  Paralia, Olympic Вeach, Litochorno, Leptokaria , Neipori i Platamon. За целата олимписка област главна карактеристика е мешавината на медитеранска и банска клима .  Долго време Пиерија заради својата близина е најпозната туристичка дестинација за многу туристи од Македонија . На овој дел на нашата веб страна ќе најдете понуда за хотели и приватни апартмани кои можете да ги користите за организирање на летен одмор со сопствен превоз.  Додека доколку се долучите за одмор со организиран превоз и сместување , посетете го делот ПАКЕТ АРАНЖМАНИ - Грција на оваа веб страна .         

Pages

*****
3
HB
превоз
од 42
****
1
HB
превоз
од 37
****
1
HB
превоз
од 36
****
1
UAI
превоз
од 53
***
1
BB
превоз
од 36
**
1
HB
превоз
од 23