+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Сместување со сопствен превоз

ВИС ПОЈ - богата понуда на хотелско и апартманско сместување, од сите категории, како и сместување во вили и приватни сместување, за сите клиенти кои одморот го организираат со сопствен превоз.

Понудата дадена во СМЕСТУВАЊЕ, може да се комбинира според Вашите желби и потреби.

На Вас е да одберете кој датум ќе патувате, дали сакате хотелско или апартманско приватно сместување, која категорија , колку дена би престојувале и на која дестинација.

 

Pages

****
3
BB
превоз
од 55
****
1
BB
превоз
од 22
****
1
BB
превоз
од 18
****
1
HB
превоз
од 26
****
1
HB
превоз
од 31
****
1
BB
превоз
од 26
****
1
HB
превоз
од 44
***
1
HB
превоз
од 26
***
1
BB
превоз
од 24
***
1
ALL
превоз
од 43
***
1
BB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 29
***
1
HB
превоз
од 27
***
1
HB
превоз
од 26
***
1
BB
превоз
од 15
***
1
HB
превоз
од 28
*
1
BB
превоз
од 17
****
1
BB
превоз
од 22
****
3
HB
превоз
од 39
***
1
ALL
превоз
од 30
*****
1
HB
превоз
од 41
2
RO
превоз
од 25
***
2
RO
превоз
од 15
1
RO
превоз
од 45
7
RO
превоз
од 41
1
RO
превоз
од 18
1
RO
превоз
од 60
1
RO
превоз
од 21
7
RO
превоз
од 41
1
RO
превоз
од 25
7
RO
превоз
од 36
1
BB
превоз
од 26
1
HB
превоз
од 25
7
RO
превоз
од 41
1
RO
превоз
од 25
1
RO
превоз
од 17
7
RO
превоз
од 46
7
RO
превоз
од 42
7
RO
превоз
од 114
7
RO
превоз
од 22
7
RO
превоз
од 31
0
RO
превоз
од 65
7
RO
превоз
од 13
1
RO
превоз
од 27
1
RO
превоз
од 17
7
RO
превоз
од 54
7
RO
превоз
од 155
7
RO
превоз
од 67
1
RO
превоз
од 16
1
RO
превоз
од 12
7
RO
превоз
од 60
7
RO
превоз
од 60
7
RO
превоз
од 181
1
RO
превоз
од 19
1
BB
превоз
од 16
1
RO
превоз
од 16
7
RO
превоз
од 70
7
HB
превоз
од 25
*****
1
HB
превоз
од 62
*****
3
HB
превоз
од 62
*****
1
HB
превоз
од 65
*****
1
HB
превоз
од 42
*****
5
HB
превоз
од 75
*****
1
HB
превоз
од 76
*****
5
BB
превоз
од 158
*****
1
HB
превоз
од 62
*****
1
BB
превоз
од 29
*****
1
HB
превоз
од 61
*****
2
HB
превоз
од 80
*****
1
BB
превоз
од 201
*****
1
BB
превоз
од 36
*****
3
HB
превоз
од 42
****
1
HB
превоз
од 50
****
1
HB
превоз
од 38
****
1
UAI
превоз
од 53
****
1
HB
превоз
од 46
****
1
HB
превоз
од 58
****
7
HB
превоз
од 80
****
1
BB
превоз
од 220
****
1
ALL
превоз
од 78
****
2
FB
превоз
од 99
****
1
BB
превоз
од 55
****
7
HB
превоз
од 66
****
3
FB
превоз
од 89
****
1
HB
превоз
од 31
****
1
BB
превоз
од 29
****
7
HB
превоз
од 122
****
1
HB
превоз
од 33
****
1
BB
превоз
од 38
****
1
HB
превоз
од 49
****
1
ALL
превоз
од 36
****
1
BB
превоз
од 52
****
1
BB
превоз
од 41
****
7
HB
превоз
од 87
****
1
ALL
превоз
од 36
****
1
HB
превоз
од 27