+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 22
***
1
BB
превоз

Се наоѓа Паралија,Катерини. Прва линија дирекно до морето. Реновиран е 2008 година

Песочна плажа, лежалки и чадори се наплаќаат

Галерија

Ценовник

 

-15% за уплата направена до 30.04.2018 за период 01-10.06.2018

Минимум ноќевања    4  3  5  2  2
Соба - тип /категорија  Сместување 01.05.18-06.05.18 07.05.18-30.06.18 01.07.18-31.08.18 01.09.18-15.10.18 16.10.18-31.10.18
Цени по соба на ден со појадок 
Еднокреветна соба 1 возрасен 45 39 62 52 34
Еднокреветна соба  1возрасен+1дете(2-4) 50 45 67 57 39
Двокреветна соба  2возрасни 56 50 73 62 45
Двокреветна соба  2возрасни+1дете(2-4) 62 56 78 67 50
Двокреветна соба 2возрасни+1дете(5-11) 67 62 84 73 56
Еднокреветна соба - поглед море 1 возрасен 50 45 73 57 39
Едноклреветна соба - поглед море 1возрасен+1дете(2-4) 56 50 78 63 45
Еднокреветна соба - поглед море 1возрасен+1дете(5-11) 62 56 84 68 50
Двокреветна соба-поглед море 2 возрасни 67 57 84 70 56
Junior Suite - поглед море 2 возрасни 78 87 114 82 78
Junior Suite - поглед море 2 возрасни+1дете(2-4) 84 93 119 87 84
Junior Suite - поглед море 2возрасни+1дете(5-11) 89 98 125 93 89
Двокреветна соба - поглед море 3 возрасни 74 77 104 74 74
Еднокреветна соба - страничен поглед море 1 возрасен 48 43 67 54 37
Еднокреветна соба - страничен поглед море  1возрасен+1дете(2-4) 54 48 73 59 43
Еднокреветна соба - страниче поглед море 1возрасен +1дете(5-11) 59 54 78 65 48
Двокреветна соба - Страничен поглед море 2 возрасни 62 54 78 66 50
Трокреветна соба - страничен поглед море 3 возрасни 69 73 94 69 69

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел, пратете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

 

Сподели со пријателите:
Се наоѓа Паралија,Катерини. Прва линија дирекно до морето. Реновиран е 2008 година

Песочна плажа, лежалки и чадори се наплаќаат

." data-share-imageurl="">