+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Лето во Кипар !!!

Слика: 
Опис: 
Пакет аранжман Кипар со авион од Скопје... Летови секоја среда и недела почнуваќи од Јули !!!
Лентичка: 
Aвионски превоз од Скопје
Ознака: 
Авион
Сподели со пријателите: