+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 23
***
2
RO
превоз

Галерија

Ценовник

Минимален број на ноќевања 2 3 5 3 2
Капацитет 27.04.20-14.06.20 15.06.20-10.07.20 11.07.20-28.08.20 29.08.20-12.09.20 13.09.20-15.10.20
Цените се дадени по соба на ден за услуга Наем
Апартман со една спална соба
2 возрасни 73 93 128 93 73
3 возрасни 85 110 153 110 85
3 возрасни + 1 дете(0-1) 85 110 153 110 85
3 возрасни + 1 дете(2-11) 93 120 165 120 93
2 возрасни + 1 дете(0-1) 73 93 128 93 73
2 возрасни + 1 дете(2-11) 80 102 140 102 80
4 возрасни 97 129 177 129 97
2 возрасни + 2 деца(0-1) 73 93 128 93 73
2 возрасни + 2 деца(0-1)(2-11) 80 102 140 102 80
2 возрасни + 2 деца(2-11) 88 112 153 112 88
Цените се дадени по соба на ден за услуга Ноќевање со појадок
Grand Deluxe
2 возрасни 78 98 135 98 78
3 возрасни 78 98 135 98 78
2 возрасни + 1 дете(0-1) 78 98 135 98 78
2 возрасни + 1 дете(2-11) 78 98 135 98 78
Junior Suite
2 возрасни 156 183 232 183 156
3 возрасни 156 183 232 183 156
3 возрасни + 1 дете(0-1) 156 183 232 183 156
3 возрасни + 1 дете(2-11) 156 183 232 183 156
2 возрасни + 1 дете(0-1) 156 183 232 183 156
2 возрасни + 1 дете(2-11) 156 183 232 183 156
2 возрасни + 2 деца(0-1) 156 183 232 183 156
2 возрасни + 2 деца(0-1)(2-11) 156 183 232 183 156
2 возрасни + 2 деца(2-11) 156 183 232 183 156
Deluxe соба со поглед на море
2 возрасни 49 74 110 74 49
3 возрасни 57 82 118 82 57
2 возрасни + 1 дете(0-1) 49 74 110 74 49
2 возрасни + 1 дете(2-11) 54 78 115 78 54
Студио Deluxe со поглед на море
2 возрасни 56 82 123 82 56
3 возрасни 64 89 130 89 64
2 возрасни + 1 дете(0-1) 56 82 123 82 56
2 возрасни + 1 дете(2-11) 60 86 127 86 60
Deluxe соба со страничен поглед на море
2 возрасни 45 69 106 69 45
3 возрасни 53 77 114 77 53
2 возрасни + 1 дете(0-1) 45 69 106 69 45
2 возрасни + 1 дете(2-11) 49 74 110 74 49
Студио Deluxe со страничен поглед на море
2 возрасни 49 74 115 74 49

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.
За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.
За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.
vis/s

 

Сподели со пријателите: