+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 699
*****
1
ALL
превоз
5

MSC PREZIOSA 

9 ноќи / 10 дена 

Франција, Велика Британија,Шпанија,Португалија,Гибралтар,Италија

Поаѓање од Копенхаген на 09.септемри 2018 

Галерија

Ценовник

 

 

*Цена по лице на ден. Сместување во двокреветна кабина

 

ВНАТРЕШНА 

КАБИНА

ПРОЗОРСКА 

КАБИНА

БАЛКОНСКА 

КАБИНА

AПАРТМАН

AUREА

SUPER FAMILY
 

Bella доживување

 699  949  1199 - -
 

Fantastica доживување

 749  1049  1299 -  4159
 

Wellness доживување

 999  1299  1549 - -
 

Aurea доживување

- -  1699  2049 -

 

 

* Пристанишна такса не е вклучена во цената и изнесува 150 евра по лице .

                                     

 
Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.
За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.
За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.
vis/j 

Програма на патувањето

ДЕН ДАТУМ ПРИСТАНИШТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ ЛОКАЦИЈА*
1 недела, 09-09-2018 Kopenhagen,Danska - 18:00 Укотвен
2 понеделник, 10-09-2018 Пловидба - - -
3 вторник, 11-09-2018
Zeebrugge,Belgija
08:00 17:00 Укотвен
4 среда, 12-09-2018
Southampton,UK
07:00 20:00 Укотвен
5 четврток, 13-09-2018 Пловидба - - -
6 петок, 14-09-2018
La Coruna,Spanija
08:00 16:00 Укотвен
7 сабота, 15-09-2018 Lisabon,Portugalija 13:00 21:00 Укотвен
8 недела, 16-09-2018
Gibraltar,Gibraltar
17:00 23:00 Укотвен
9 понеделник, 17-09-2018 Пловидба - - -
10 вторник, 18-09-2018
Barcelona,Spanija
09:00 - Укотвен