+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
4

Ценовник

Цените кои се дадени во табелата се по лице со автобуски или авионски превоз за подетални информации околу понудите Ве молиме контактирајте на нашите телефони . . . 

 

АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ

Дестинација:

Цена:

Волшебната војводина

159 евра

Будимпешта

105 евра

Виена

135 евра

Букурешт и Трансилванија

109 евра

Азурен Брег

199 евра

Милано

149 евра

Венеција

129 евра

Атина

109 евра

Истанбул

77 евра

АВИОНСКИ ПРОГРАМИ

Рим

309 евра

Малта

309 евра

Париз

339 евра

Венеција индивидуален аранжман 

159 евра

Милано индивидуален аранжман

215 евра

 

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

Сподели со пријателите: