+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 23
***
1
HB
превоз

Пријатен хотел на песочна плажа. Комфорни соби, 2 базена, ресторан,бар, интернет,анимација. Прекрасна природа, тивка атмосфера,пријатен персонал. одличен избор за фамилијарен одмор. Во близина е центарот на местото Принос, со развиена туристичка инфраструктура (продавници, барови,ресторани, таверни).

 

Галерија

Ценовник

Минимум ноќевања    3  3  4
Тип на соба / категорија  Сместувања

28.04.18-03.06.18

16.09.18-10.10.18

04.06.18-10.07.18

26.08.18-15.09.18

11.07.18-25.08.18
Цени по соба на ден - појадок и вечера 
Еднокреветна соба 1 возрасен 47 70 89
Двокреветна делукс 2 возрасни 64 97 118
Двокреветна делукс 3возрасни 85 132 159
Двокреветна делукс 2возрасни+1дете(4-12) 76 117 142
Двокреветна соба 2возрасни 58 93 110
Двокреветна соба 3возрасни 78 125 149
Двокреветна соба 2возрасни+1дете(2-3) 58 93 110
Двокреветна соба 2возрасни+1дете(4-12) 70 110 133
Двокреветна супериор 2возрасни 60 95 115
Двокреветна супериор 3возрасни 82 128 155
Двокреветна супериор 2возрасни+1дете(2-3) 60 95 115
Двокреветна супериор 2возрасни+1дете(4-12) 73 114 137
Фамилијарна соба 2возрасни+2деца(0-12) 89 140 172
Четворокреветна соба 2возрасни+2деца(0-12) 82 126 159
Еднокреветна соба 1возрасен 62 85 103
Двокреветна делукс 2возрасни 92 126 146
Двокреветна делукс 3возрасни 123 169 197
Двокреветна делукс 2возрасни+1дете(4-12) 102 135 156
Двокреветна соба 2возрасни 86 120 139
Двокреветна соба 3возрасни 116 163 187
Двокреветна соба 2возрасни+1дете(4-12) 96 130 149
Двокреветна супериор 2возрасни 89 123 143
Двокреветна супериор 3возрасни 119 166 193
Двокреветна супериор 2возрасми+1дете(4-12) 98 133 153
Фамилијарна соба  2возрасни+2деца(0-12) 130 184 215
Четворокреветна соба 2возрасни +2деца(0-12) 118 165 196

нѓ

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

 

 

 

Сподели со пријателите:
Пријатен хотел на песочна плажа. Комфорни соби, 2 базена, ресторан,бар, интернет,анимација. Прекрасна природа, тивка атмосфера,пријатен персонал. одличен избор за фамилијарен одмор. Во близина е центарот на местото Принос, со развиена туристичка инфраструктура (продавници, барови,ресторани, таверни)." data-share-imageurl="">