+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Лара

ЛАРА,  како најголем град и пристаниште на турскиот брег од Медитеранот, сместен на падините на планината Торос и опкружен со борови шуми, Анталија се простира се до песочните плажи кои лоцирани надвор од центарот ги формирале летувалиштата Лара, Кунду и Коњалти. Бројните споменици како Адријановата порта, Саат кулата... сведочат за богатата историја на целиот регион. Освен убавите плажи и луксузните хотели кои се изградени покрај нив, регионот на Анталија е богат и со мноштво плантажи на разно јужно овошје.

 

 

01. ден         СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Состанок на групата на аеродромот во Скопје и предавање на багажот 90 минути пред полетување. Лет за Анталија (според табелата). Пристигнување на аеродромот во Анталија. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до хотелот во крајните дестинации (Анталија или Алања). Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција, а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.

од 02. до 07, 10, 11  или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Денови за одмор со престој во хотели (по сопствен избор од каталогот), лоцирани во Анталија, Алања, Сиде, Белек или Кемер. Комуникација со локалните представници на агенцијата за евентуални факултативни излети, анимации и посети.

07,10, 11 или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР - СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот. (За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција.) Слободно време за индивидуални прошетки до заминување на аеродромот во Анталија во вечерните часови. Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Лет за Скопје, според табелата. Пристигнување во Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Превоз со авионски чартер лет на релација: Скопје - Анталија - Скопје
- Трансфери во Турција на релација: аеродром - хотел - аеродром
- Сместување во место, хотел и услуга по избор од табелите
- Организација и реализација на аранжманот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Аеродоромски такси: 49€
- Задолжително патничко осигурување (информации во агенцијата)

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- За дете од 0 до 2 години не се плаќа и нема седиште во авионот,
- Попустите за деца и за трето лице, важат при сместување со две возрасни лица

НАПОМЕНИ:
- Цените се изразени во EUR, за уплата во денарска противвредност по пресметковен курс 1€ = 62 мкд
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на T.A.Вис Пој Охрид.

- ЦЕНА НА ПОВРАТЕН АВИО БИЛЕТ : 200 EUR + 49 EUR (авио такси)

ПРЕПОРАЧУВАМЕ:
- Проверете ги сатниците на полетување 24 часа пред објавеното - планирано време на полетување.
- Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

Понудата во ова издание се однесува на ограничен број места. Организаторот не одговара за евентуални ненамерни грешки настанати при техничката подготовка. Организаторот го задржува правото на промена на цените согласно Општите услови на патување.

 

 

 

 

 

 

 

Pages

*****
6
ALL
превоз
од 692
*****
6
UAI
превоз
од 628
*****
6
UAI
превоз
од 1107
*****
6
UAI
превоз
од 564
*****
7
UAI
превоз
од 686
*****
6
UAI
превоз
од 584
*****
6
UAI
превоз
од 481
*****
6
ALL
превоз
од 482
*****
6
ALL
превоз
од 545
*****
6
UAI
превоз
од 563
*****
6
UAI
превоз
од 573
*****
6
UAI
превоз
од 573
*****
6
ALL
превоз
од 578
*****
6
UAI
превоз
од 604
*****
6
UAI
превоз
од 628
*****
6
UAI
превоз
од 628
*****
6
UAI
превоз
од 631
*****
6
UAI
превоз
од 634
*****
6
UAI
превоз
од 660
*****
6
UAI
превоз
од 663
*****
6
UAI
превоз
од 663
*****
6
UAI
превоз
од 681
*****
6
UAI
превоз
од 691
*****
6
UAI
превоз
од 725
*****
6
UAI
превоз
од 759
*****
6
UAI
превоз
од 768
****
6
ALL
превоз
од 553
***
6
UAI
превоз
од 822