+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Error message

Warning: uasort() expects parameter 1 to be array, null given in node_view_multiple() (line 2680 of /home/vispoj/public_html/mak/modules/node/node.module).

Белек

БЕЛЕК  е еден од најпознатите туристички центри на медитеранскиот брег познат по луксузните хотели, голф игралишта и бројните забавни активности. Се наоѓа на 36 км од Анталија, распослан покрај прекрасни долги плажи со раскошни хотели, опколен со бујна медитеранска вегетација. Белек е уште едно од оние места каде се допираат старото и новото, каде новото и модерното се дополнува на богатото културно и материјално наследедство. За љубителите на голф и тенис Белек располага со бројни терени според најсовремени стандарди. Посетителите на Белек можат да уживаат во сонцето и плажата, во ладовината на боровата шума, стариот изглед на градот со модерни реплики и во луксузот на хотелите...

 

01. ден         СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Состанок на групата на аеродромот во Скопје и предавање на багажот 90 минути пред полетување. Лет за Анталија (според табелата). Пристигнување на аеродромот во Анталија. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до хотелот во крајните дестинации (Анталија или Алања). Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција, а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.

од 02. до 07, 10, 11  или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Денови за одмор со престој во хотели (по сопствен избор од каталогот), лоцирани во Анталија, Алања, Сиде, Белек или Кемер. Комуникација со локалните представници на агенцијата за евентуални факултативни излети, анимации и посети.

07,10, 11 или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР - СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот. (За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција.) Слободно време за индивидуални прошетки до заминување на аеродромот во Анталија во вечерните часови. Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Лет за Скопје, според табелата. Пристигнување во Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Превоз со авионски чартер лет на релација: Скопје - Анталија - Скопје
- Трансфери во Турција на релација: аеродром - хотел - аеродром
- Сместување во место, хотел и услуга по избор од табелите
- Организација и реализација на аранжманот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Аеродоромски такси: 49€
- Задолжително патничко осигурување (информации во агенцијата)

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- За дете од 0 до 2 години не се плаќа и нема седиште во авионот,
- Попустите за деца и за трето лице, важат при сместување со две возрасни лица

НАПОМЕНИ:
- Цените се изразени во EUR, за уплата во денарска противвредност по пресметковен курс 1€ = 62 мкд
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на T.A.Вис Пој Охрид.

- ЦЕНА НА ПОВРАТЕН АВИО БИЛЕТ : 200 EUR + 49 EUR (авио такси)

ПРЕПОРАЧУВАМЕ:
- Проверете ги сатниците на полетување 24 часа пред објавеното - планирано време на полетување.
- Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

Понудата во ова издание се однесува на ограничен број места. Организаторот не одговара за евентуални ненамерни грешки настанати при техничката подготовка. Организаторот го задржува правото на промена на цените согласно Општите услови на патување.

 

СЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА АВГУСТ 

 

 

Цена по лице

07 авг

11 авг

14 авг

18 авг

21 авг

25 авг

28 авг.

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

11 ноќи

PORT RIVER 5*Side

2 деца до 13 год бесплатно во хотел Цената важи до 24.07.

/

489

Std T2

489

Std T2

489

Std T2

489

Std T2

489

Std T2

662€

Std T2

ASIA BEACH 5*Alanya AI

2 деца до 12 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07.

620€

Std T2

620€

Std T2

620€

Std T2

/

/

/

700€

Std T2

SIDE VALENTINE 5* AI

Само за возрасни

Цената важи до 3107.

459

EcoLV

459

EcoLV

459

EcoLV

448€

EcoLV

431€

EcoLV

420€

EcoLV

587€

EcoLV

GHAZAL RESORT 5*Kemer UAI

2 деца до 13 год бесплатно во хотел Цената важи до 3107.

559€

Std T2

559€

Std T2

559€

Std T2

559€

Std T2

559€

Std T2

559€

Std T2

805€

Std T2

QUATTRO BEACH 5*Alanya UAI

2 деца до 12 год бесплатно во хотел

573

Std T2

573

Std T2

573

Std T2

573

Std T2

/

573

Std T2

827€

Std T2

PGS ROSE RES. BEACH 5* Kemer AI+

Едно дете до 13 год бесплатно

во хотел

524€

Std ROH

524€

Std ROH

524€

Std ROH

524€

Std ROH

524€

Std ROH

524€

Std ROH

711€

Std ROH

SENZA THE INN 5* UAI Alanya

Едно дете до 13 год бесплатно

во хотел

496

Eco

 

496

Eco

 

496

Eco

 

484€

Eco

 

466

Eco

 

454€

Eco

 

640€

Eco

 

LAPHETOS BEACH 5* AI Side

Едно дете до 12 год бесплатно

во хотел

 

 

 

 

409€

Std LV

409€

Std LV

409€

Std LV

 

 

409€

Std LV

 

 

403€

Std LV

 

 

379€

Std LV

 

 

503€

Std LV

Цена по лице

07 авг

11 авг

14 авг

18 авг

21 авг

25 авг

28 авг.

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

WATER SIDE 5* UAI Side

2 деца до 13 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07.

 

515€

Std LV

 

515

Std LV

 

515

Std LV

 

 

515

Std LV

 

515

Std LV

 

 

503€

Std LV

 

683€

Std LV

 

ASEL HOTEL 3* AI Kemer

Едно дете до 13 год бесплатно во хотел

314€

Std

 

342€

Std

 

342€

Std

 

342€

Std

 

342€

Std

 

342€

Std

 

464€

Std

ROMA BEACH 5* AI Side

2 деца до 13 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07.

552€

Std LV

552€

Std LV

552€

Std LV

544€

Std LV

520€

Std LV

497€

Std LV

708€

Std LV

FAME RES. GOYNUK 4* AI Kemer

Едно дете до 06 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07.

/

/

 

419€

Eco

 

419€

Eco

 

403€

Eco

 

395€

Eco

 

500€

Eco

FAME PARK 4* AI Kemer

Едно дете до 06 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07.

 

465€

Std

 

465€

Std

 

465€

Std

 

465€

Std

 

439€

Std

 

403€

Std

 

561€

Std

SIDE COROLLA 4* AI

Едно дете до 13 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07.

 

494€

Eco

 

494€

Eco

 

494

Eco

 

479€

Eco

 

456€

Eco

 

441€

Eco

 

620€

Eco

SIDE HERA 4* AI Side Две деца до 13 год бесплатно

349€

B block std T2

349€

B block std T2

349€

B block std T2

349€

B block std T2

349€

B bloc std T2

349€

B block std T2

475€

B block std T2

LITORE RESORT 5* UAI Alanya Едно дете до 13 год бесплатно

Цената важи до 31.07.

/

/

/

/

587€

Std

580

Std

767€

Std

LAKE RIVER 5*Side UAI

Две деца до 13 год бесплатно

Цената важи до 24.07.

/

468

Std T2

468

Std T2

468

Std T2

468

Std T2

468

Std T2

632€

Std T2

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3* AI Alanya Две деца до 13 год бесплатно

363€

Std T2

363€

Std T2

363€

Std T2

363€

Std T2

363€

Std T2

363€

Std T2

479€

Std T2

LOCEANICA BEACH 5*AI Kemer Едно дете до 07 год бесплатно

517€

Anex

503€

Anex

503€

Anex

503€

Anex

497€

Anex

489€

Anex

691€

Anex

DIZALYA PALM GARDEN 5*AI Alanya Едно дете до 13 год бесплатно Цената важи до 31.07.

468€

Eco

468€

Eco

468€

Eco

468€

Eco

434€

Eco

/

/

KLEOPATRA MICADOR 4*Alanya AI Едно дете до 12 год бесплатно

356

Std

356

Std

356

Std

356

Std

356

Std

356

Std

486

Std

SUNRISE RESORT 5* UAI Side Едно дете до 12 год бесплатно во хотел

592

MBLV

/

/

569

Club

561

Club

556

Club

790

Club

HEDEF ROSE GARDEN 4* AI Alanya Две деца до 13 год бесплатно

377€

Std Т2

377€

Std Т2

377€

Std Т2

377€

Std Т2

377€

Std Т2

377€

Std Т2

505€

Std Т2

 

Цена по лице

07 авг

11 авг

14 авг

18 авг

21 авг

25 авг

28 авг.

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

MESUT HOTEL 4* AI Alanya

Две деца до 13 год бесплатно во хотел Цената важи до 23.08.

398€

Std Т2

398€

Std Т2

398€

Std Т2

392€

Std Т2

375€

Std Т2

375€

Std Т2

490€

Std Т2

HEDEF BEACH 5* UAI Alanya

Две деца до 13 год бесплатно во хотел

440€

Std Т2

440€

Std Т2

440€

Std Т2

440€

Std Т2

440€

Std Т2

440€

Std Т2

598€

Std Т2

HEDEF RESORT 5* UAI Alanya

Две деца до 13 год бесплатно

426€

Std Т2

426€

Std Т2

426€

Std Т2

426€

Std Т2

426€

Std Т2

426€

Std Т2

576€

Std Т2

SIDE VALENTINE 5* AI Side

Само за возрасни Цената важи до 31.07.

/

459

EcoLV

459

EcoLV

448

EcoLV

431

EcoLV

420

EcoLV

587

EcoLV

ROYAL SEGINUS 5* UAI Lara Едно дете до 10 год бесплатно

732

Sup LV

732

Sup LV

732

Sup LV

732

Sup LV

710€

Sup LV

665€

Sup LV

954€

Sup LV

KIRMAN SIDE MARIN BEACH 5* UAI Едно дете до 14 год Цената важи до 31.07.

615

Std LV

615

Std LV

615

Std LV

615

Std LV

615

Std LV

591

Std LV

827

Std LV

384

Std Т2

384

Std Т2

384

Std Т2

384

Std Т2

384

Std Т2

SIAM ELEGANCE 5* UAI Belek

Две деца до 13 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07

594€

Std

594€

Std

594€

Std

594€

Std

580€

Std

562€

Std

810€

Std

LUMOS DELUXE 5*UAI Alanya

Едно дете до13 год бесплатно

Цената важи до 31.07

479€

Eco

479€

Eco

479€

Eco

479€

Eco

477€

Eco

469€

Eco

657€

Eco

CONCORDIA CELES 5* UAI Alanya Две деца до 13 год бес.

/

594

Std Т2

594

Std Т2

573€

Std Т2

552€

Std Т2

545€

Std Т2

783€

Std Т2

SULTAN SIPAHI 4* AI Alanya Едно дете до 13 год бесплатно

545

Eco

545

Eco

545

Eco

545

Eco

545

Eco

505

Eco

673

Eco

KIRMAN SIDERA 5* UAI Alanya

Едно дете до 14 год бесплатно во хотел

Цената важи до 31.07

/

/

531

Std LV

531

Std LV

531

Std LV

507

Eco LV

695

Eco LV

ALAN XAFIRA 5* UAI Alanya

Едно дете до 13 год бесплатно во хотел

 

510

Eco

 

510

Eco

 

510

Eco

 

510

Eco

 

486

Eco

 

454

Eco

 

640

Eco

GALAXY BEACH 4* AI Alanya Две деца до 07 год бесплатно

Цената важи до 15.08.

 

/

312

Std

312

Std

312

Std

312

Std

312

Std

409

Std

QUEENS PARK GOYNUK 5* UAI Kemer Едно дете до 12 год бесплатно во хотел

580

Club

580

Club

580

Club

553

Club

526

Club

538

Htl

/

TUI MAGIC JACARANDA 5* UAI Alanya Две деца до 13 год бесплатно

Цената важи до 25.07.

674

Std SV

674

Std SV

674

Std SV

674

Std SV

655

Std LV

629

Std LV

915

Std LV

 

  • Цените се дадени по лице за пакет аранжман: авио билет, трансфер и сместување за 7 ноќи Се вклучено или ултра се вклучено

  • Дете бесплатно во хотел плаќа авио билет 190 еур

  • Доплата за аеродромски такси 49 еур

  • Цените се изразени во евра, плаќањето е задолжително во денари по курс 61.8

  • За патување во Турција потребен е валиден биометриски пасош(минимум важност 120 дена од денот на излегување од државата)

 

 

Pages