+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Кемер

КЕМЕР  е приморски град кој изобилува со многу хотели... од скромни и семејни пансиони, до луксузни хотели и клубови со пет ѕвездички. Објектите за туристичка дејност, сеуште интензивно се градат, така што од дваесетината хотели во 2000 година, веќе во 2012 нивниот број ја надмина бројката 170. Туристичката област Кеме,р ги вклучува и околните региони: Beldibi, Goynuk, Кемер, Kiris, Chamyuva, Tekirova.

 

ЛЕТОВИ - СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И ПЕТОК  ( почнувајки од 05 јуни 2015)

01. ден         СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Состанок на групата на аеродромот во Скопје и предавање на багажот 90 минути пред полетување. Лет за Анталија (според табелата). Пристигнување на аеродромот во Анталија. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до хотелот во крајните дестинации (Анталија или Алања). Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција, а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.

од 02. до 07, 10, 11  или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Денови за одмор со престој во хотели (по сопствен избор од каталогот), лоцирани во Анталија, Алања, Сиде, Белек или Кемер. Комуникација со локалните представници на агенцијата за евентуални факултативни излети, анимации и посети.

07,10, 11 или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР - СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот. (За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција.) Слободно време за индивидуални прошетки до заминување на аеродромот во Анталија во вечерните часови. Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Лет за Скопје, според табелата. Пристигнување во Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Превоз со авионски чартер лет на релација: Скопје - Анталија - Скопје
- Трансфери во Турција на релација: аеродром - хотел - аеродром
- Сместување во место, хотел и услуга по избор од табелите
- Организација и реализација на аранжманот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Аеродоромски такси: 49€
- Задолжително патничко осигурување (информации во агенцијата)

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- За дете од 0 до 2 години не се плаќа и нема седиште во авионот,
- Попустите за деца и за трето лице, важат при сместување со две возрасни лица

НАПОМЕНИ:
- Цените се изразени во EUR, за уплата во денарска противвредност по пресметковен курс 1€ = 62 мкд
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на T.A.Вис Пој Охрид.

- ЦЕНА НА ПОВРАТЕН АВИО БИЛЕТ : 200 EUR + 49 EUR (авио такси)

ПРЕПОРАЧУВАМЕ:
- Проверете ги сатниците на полетување 24 часа пред објавеното - планирано време на полетување.
- Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

Понудата во ова издание се однесува на ограничен број места. Организаторот не одговара за евентуални ненамерни грешки настанати при техничката подготовка. Организаторот го задржува правото на промена на цените согласно Општите услови на патување.

 

 

 

Pages

*****
6
UAI
превоз
од 646
*****
6
UAI
превоз
од 663
*****
6
UAI
превоз
од 702
*****
6
ALL
превоз
од 1214
*****
6
ALL
превоз
од 392
*****
6
UAI
превоз
од 1739
*****
6
ALL
превоз
од 460
*****
6
ALL
превоз
од 2824
*****
6
UAI
превоз
од 446
*****
6
UAI
превоз
од 546
*****
6
UAI
превоз
од 540
*****
6
UAI
превоз
од 578
*****
6
UAI
превоз
од 456
*****
6
UAI
превоз
од 569
*****
6
ALL
превоз
од 404
*****
6
ALL
превоз
од 420
*****
6
UAI
превоз
од 425
*****
6
UAI
превоз
од 429
*****
6
ALL
превоз
од 429
*****
6
UAI
превоз
од 456
*****
6
ALL
превоз
од 460
*****
6
ALL
превоз
од 460
*****
6
UAI
превоз
од 474
*****
6
UAI
превоз
од 476
*****
6
UAI
превоз
од 522
*****
6
UAI
превоз
од 538
*****
6
UAI
превоз
од 549
*****
6
UAI
превоз
од 569
*****
6
UAI
превоз
од 570
*****
6
UAI
превоз
од 589
*****
6
UAI
превоз
од 592
*****
6
UAI
превоз
од 637
****
6
ALL
превоз
од 353
****
6
ALL
превоз
од 418
****
6
ALL
превоз
од 305
****
6
ALL
превоз
од 307
****
6
ALL
превоз
од 322
****
6
ALL
превоз
од 384
****
6
ALL
превоз
од 402
****
6
ALL
превоз
од 411
****
6
ALL
превоз
од 412
****
6
ALL
превоз
од 418
****
6
ALL
превоз
од 423
****
6
ALL
превоз
од 425
****
6
ALL
превоз
од 303
***
6
ALL
превоз
од 291