+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Сиде

СИДЕ е еден од најпопуларните ресорти во Турција бидејќи ги има сите елементи неопходни за идеален одмор покрај море. Распослан на два брега, со прекрасни, долги и песочни плажи, градот изобилува и со мноштво хотели изградени покрај нив. Културно историските споменици, кои сведочат за богатата историја на овој медитерански дел од турското копно, оддамна го имаат впишано на туристичката карта на Турција.

 

01. ден         СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Состанок на групата на аеродромот во Скопје и предавање на багажот 90 минути пред полетување. Лет за Анталија (според табелата). Пристигнување на аеродромот во Анталија. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до хотелот во крајните дестинации (Анталија или Алања). Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција, а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.

од 02. до 07, 10, 11  или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР
Денови за одмор со престој во хотели (по сопствен избор од каталогот), лоцирани во Анталија, Алања, Сиде, Белек или Кемер. Комуникација со локалните представници на агенцијата за евентуални факултативни излети, анимации и посети.

07,10, 11 или 14. ден         АНТАЛИЈА, АЛАЊА, СИДЕ, БЕЛЕК или КЕМЕР - СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот. (За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција.) Слободно време за индивидуални прошетки до заминување на аеродромот во Анталија во вечерните часови. Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Лет за Скопје, според табелата. Пристигнување во Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Превоз со авионски чартер лет на релација: Скопје - Анталија - Скопје
- Трансфери во Турција на релација: аеродром - хотел - аеродром
- Сместување во место, хотел и услуга по избор од табелите
- Организација и реализација на аранжманот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Аеродоромски такси: 49€
- Задолжително патничко осигурување (информации во агенцијата)

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- За дете од 0 до 2 години не се плаќа и нема седиште во авионот,
- Попустите за деца и за трето лице, важат при сместување со две возрасни лица

НАПОМЕНИ:
- Цените се изразени во EUR, за уплата во денарска противвредност по пресметковен курс 1€ = 62 мкд
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на T.A.Вис Пој Охрид.

- ЦЕНА НА ПОВРАТЕН АВИО БИЛЕТ : 200 EUR + 49 EUR (авио такси)

ПРЕПОРАЧУВАМЕ:
- Проверете ги сатниците на полетување 24 часа пред објавеното - планирано време на полетување.
- Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

Pages

*****
6
UAI
превоз
од 798
*****
6
UAI
превоз
од 735
*****
6
UAI
превоз
од 717
*****
6
UAI
превоз
од 712
*****
6
UAI
превоз
од 699
*****
6
ALL
превоз
од 684
*****
6
BB
превоз
од 654
*****
6
ALL
превоз
од 647
*****
6
UAI
превоз
од 628
*****
6
ALL
превоз
од 618
*****
6
UAI
превоз
од 600
*****
6
UAI
превоз
од 599
*****
6
UAI
превоз
од 599
*****
6
ALL
превоз
од 590
*****
6
UAI
превоз
од 586
*****
6
UAI
превоз
од 583
*****
6
UAI
превоз
од 387
*****
6
ALL
превоз
од 395
*****
6
BB
превоз
од 458
*****
6
ALL
превоз
од 395
*****
6
UAI
превоз
од 405
*****
6
ALL
превоз
од 536
*****
6
ALL
превоз
од 407
*****
6
ALL
превоз
од 407
*****
6
ALL
превоз
од 429
*****
6
ALL
превоз
од 469
*****
6
UAI
превоз
од 600
*****
6
UAI
превоз
од 907
*****
6
UAI
превоз
од 799
****
6
ALL
превоз
од 421
****
6
ALL
превоз
од 548