+389 46 255 600, +389 72 255 600

08:00 - 20:00

БЕЛА ПУЛИА

БЕЛА ПУЛИА - АКО ОДЛУЧИТЕ ДА ПАТУВАТЕ ВО БЕЛА ПУЛИА - ПАТУВАЈТЕ СО ВИС ПОЈ 
Програмата која ја креиравме ние , патување за кое имаме низа прекрасни реализирани патувања веќе неколку години . Знаменцето на ВИС ПОЈ често се вее по уличките на ПУЛИА . Не препознаваат трулите низ Алберобело , не препознаваат пулиjците по уличките низ Бари, Лече,Остуни.Матера, Не познава и Мр. Пиперчино ! 
Само за вас ги избираме вистинските термини кога можете да го доживеете шармот на Пулија, со расцветаните маслини , леандра и бегонии , кога временските услови нема да приредат големи изненадувања , кога можете да го доживеете чудесниот спој на морето и небото и кога ќе можете да ги вкусите најубавите ,,taralli , il pasticcciotto leccese, gelatto, il pasti, cima di rapa e pasti orecchiette .... ,, огреани од сончевата топлина.
Доживеете ја Пулиа со тие што ја сакаат и познаваат ! Пулиа е се поатрактивна со програмите на ВИС ПОЈ Охрид!

ПАТУВАЈТЕ ВО БЕЛА ПУЛИА СО ВИС ПОЈ !!!!

Pages