+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Ценовник

Triton Malia Hotel  3 * Malia , Crete-Heraklion

  26.04.18-26.05.18 07.10.18-31.10.18 27.05.18-16.06.18 23.09.18-06.10.18 17.06.18-14.07.18 26.08.18-22.09.18 15.07.18-25.08.18
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН-СЕ ВКЛУЧЕНО
  двокреветна соба     
1 возрасен 34 54 67 78
1 возрасен+1дете(0-11) 34 54 67 78
2 возрасни 40 56 76 89
3 возрасни 55 76 103 120
2 возрасни+1дете(0-11) 40 56 76 89
фамилијарна соба
3 возрасни+1детеch(0-11) 55 76 103 120
3 возрасни+2деца(3-11) 65 89 122 143
4 возрасни 69 95 129 152
4 возрасни+1дете(0-11) 69 95 129 152
2 возрасни+2деца(3-11) 50 70 95 112
2 возрасни+3деца(3-11) 60 84 114 134

 

ВИС/ Љ / 12.01.18

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

Сподели со пријателите: