+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Училишни екскурзии

 

Ова е избор на нашата понуда за  матурски и апсолвентски патувања.

Овде се објавени нашите најпродавани програми за овој тип патувања.

Со посебно внимание, одбираме програмите да бидат разновидни, едукативни, прилагодени на желбите на матурантите, но и можноста на родителите.

Целта на правење богата и разновидна програма е нашата младина во текот на школувањето да добие можност да се запознае со убавините на својата татковина,

но и со убавините и историско -културното  богатство во светот.

Во сите понудени програми гарантираме квалитетно сместување, сигурен возен парк, љубезни и одговорни пратители и водичи.

Затоа слободно обратете се со доверба, ја имате нашата гаранција за квалитетна, коректна и професионална реализација!!!

Ваш ВИС ПОЈ