+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Визи


Т.А. Вис Пој врши посредување за туристички визи за:

* САД

* Велика Британија

* Канада

* Австралија

* Дубаи

* и други... 

Стигнете до Вашата виза во најкраток рок и со најниски трошоци.


Информации за ВИЗЕН РЕЖИМ на Република Македонија.