+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Крстарења

Доколку сте се одлучиле да крстарите, со задоволство ќе Ви помогнеме со препорака на безброј варијанти за сите вкусови.

Имајќи ги во предвид сите специфичности, нашиот услужен персонал ќе Ви сугерира како најбрзо и најекономично да стигнете до местото на почетокот на крстарењето. Ќе Ви помогнеме да го одберете крузерот, линиите, кабината, најповолно да изберете некоја од раните резервации или пак да искористите некој попуст во „последен момент“ (last minute)... Вашите прекрасно поминати моменти и доживувања и успешно изведените патувања се наша мисија.

Дозволете ни да станеме Ваш партнер во патувањата.

Со љубов,

Ваш ВИС ПОЈ

                                                                                                    КАТАЛОЗИ

 

 

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ:

Pages

1
ALL
превоз
од 439
7
ALL
превоз
од 449
1
ALL
превоз
од 1079
7
ALL
превоз
од 429
1
ALL
превоз
од 139
1
ALL
превоз
од 459
1
ALL
превоз
од 299
*****
7
FB
превоз
од 219
*****
14
FB
превоз
од 2290
****
7
FB
превоз
****
7
FB
превоз
****
7
FB
превоз
од 299
****
7
FB
превоз
од 659
****
5
FB
превоз
од 329
***
9
FB
превоз
од 1199