+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ...................................ВО ТЕК СЕ ГОЛЕМ БРОЈ НА ПОПУСТИ И АКЦИИ ЗА ЛЕТНАТА СЕЗОНА................................... ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛ ВО БИЛО КОЈА ОД ПОПУЛАРНИТЕ ЛЕТНИ ДЕСТИНАЦИИ И ОБРАТЕТЕ СЕ КАЈ НАС ЗА НАЈПОВОЛНА ПОНУДА ............................. ВО ПОДГОТОВКА Е И ПОНУДАТА ЗА ЛЕТО 2017 СО НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА .............................ИСКОРИСТЕТЕ ГИ ОВИЕ АКЦИИ И ДОБИЈТЕ НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ ЗА ВАШИОТ ОДМОР .........................................ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!!................ СЛЕДЕТЕ ГИ СЕКОЈДНЕВНИТЕ АКЦИИ, ПРОМОЦИИ И ПОПУСТИ НА НАШАТА ФАН СТРАНА НА FACEBOOK.................................. ОЧЕКУВАЈТЕ БРОЈНИ ИЗНЕНАДУВАЊА.
14
RO
превоз
од 1390
***
1
BB
превоз
****
1
BB
превоз
****
7
ALL
превоз
од 130
***
7
ALL
превоз
од 71
***
1
BB
превоз
од 46
****
3
HB
превоз
од 44
***
3
HB
превоз
од 44
****
7
HB
превоз
од 61
***
7
HB
превоз
од 57
***
7
BB
превоз
од 63
***
7
HB
превоз
од 42
****
1
HB
превоз
од 47
***
1
HB
превоз
од 12
0
RO
превоз
од 32
****
7
BB
превоз
од 38
***
1
BB
превоз
од 15

Pages